Cornucopia?

Aktuellt

Säkerhetsfunktionerna i Revolut - skaffa kort och få 200 kronor

Detta inlägg är reklam för Revolut . Om du använder denna länk för att registrera dig för ett konto och kort får du 200:- SEK insatt på ditt...

2017-09-09 14:14

God litterär smak? Perfekt bug-out location utanför Östersund!

Dags för ett tips om en perfekt bug-out location utanför Östersund. För endast 2.5 MSEK är denna drömvilla och perfekta BOL din. Du behöver inte ens oroa dig över kärnvapen.
Nej, inte Östersund utan dalen nedanför Kebnekaise, som är ur bild till höger. Lev med det.
En läsare med god litterär smak säljer ett drömställe 12 km utanför Östersund. Hit hittar vare sig skattmasen eller ryssen. Och om det mot förmodan skulle brännas av en Topol-M mot flygplatsen på Frösön behöver du inte reflektera mer över det och slipper hantera problematiken efteråt.

Läsaren ger även odlingstips och skriver:
"Objektet i fråga ligger cirka 12 km utanför Östersund. Prepperpotentialen är skapligt stor med 2000 kvm villatomt med god jordmån för odling. Klassiska norrländska grödor som grönkål, potatis och rovor ger mycket god avkastning. Högt beläget och på hyfsat avstånd från större befolkningscentra med nära till landsbygd och därmed utbyte med omkringliggande jordbruk om SHTF inträder.
Den negativa aspekten är att Frösö flygplats ligger inom rak siktlinje på ett icke-betryggande avstånd om det skulle dyka upp en Topol med alltför otrevlig last. Men hey, om man ändå ska betrakta sin undergång så ska det väl ske med bästa tänkbara sjöutsikt..."
Ni hittar detta fantastiska objekt här. I den virtuella rundvandringen hittar man god litteratur på ena sidan om sängen i det lyxiga sovrummet.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

 1. Jag tror säljaren har en poäng, om man antar en laddning mot flygplatsen (markbrisad) och en mot järnvägsstationen (luftbrisad), så ser det inte så lovande ut..

  https://nuclearsecrecy.com/nukemap/?t=a0e80a3f9158593d6269b350deebba04

  Men vem vet kanske man får besök av artiga herrar som vill förhindra besök av lädernackar istället. :-)

  SvaraRadera
 2. Äsch!
  Den perfekta BOL:en ligger strax utanför Torsby i norra VÄrmland !!

  https://www.hemnet.se/bostad/ovrigt-torsby-torsby-kommun-valbergsvagen-10-12343240

  SvaraRadera
 3. Hur blir det med vädret där uppe?

  Även en begränsad slagväxling medelst kärnvapen leder till atomvinter pga stoft från målen.

  Och det krävs en omfattande utväxling av kärnvapen för att frigöra tillräckligt med koldioxid för att skapa atomsommar när dammet lagt sig efter fem-tio år.

  Man får ju förutsätta att förråden behöver täcka ialla fall några års klimatpåverkan.

  SvaraRadera
 4. Städer kommer bli mer prioriterade av räddningsorganisationer om saker går åt helvete. I städer kan det dock snabbt uppstå matbrist och risken finns att det kommer finnas de med vapen som går runt och bryter sig in. Jag tror därför att ett lönnrum skulle kunna fungera. Där kan man utan problem ha hundratals kg pasta, tiotals liter olivolja och vitaminpiller. Det behöver inte kosta mer än några tusen att köpa på sig innan. Direkt när saker går åt helvete så fyller man lönnrummet med 300 liter vatten (i flaskor). I lönnrummet har man sen ha en vattenrenare, antibiotika och sovsäckar som klarar kalla vintrar. Det är inte så att man behöver hänga i lönnrummet hela tiden, kan man få tag i vatten och mat på annat sätt så ska man så klart utnyttja det, men har man över ett års backup så kommer man leva längre än 99%. Skulle det hålla på längre så kan man söka sig ut på landet, det kommer då krylla av obebodda hus. Lönnrummet måste planeras väl. De som bryter in sig in i lägenheter kommer undersöka alla våningsplan så det får inte finnas en alltför uppenbar skillnad.

  SvaraRadera