Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2017-09-10 15:16

Gästinlägg: Quiplash - Cards Against Humanitys och Kahoots oheliga kärleksbarn

Nedan följer ett gästinlägg med en recension av partyspelet Quiplash.

En  prompt: "You should never give alcohol to ____?"

Någon svarar "Furries".

Någon annan svarar "Lars Wilderäng".


Partyspelet Quiplash är det oheliga kärleksbarnet av Cards Against Humanity och Kahoot.

Man kan spela 3-8 personer, med 10 000 personer som publik, och svara på frågor som "The worst thing you could discover in your burrito" eller "Name a children's book by someone who hates children".

Quiplash är lätt att spela - det är bara att gå in på hemsidan jackbox.tv och skriva in en rumskod, vilket du kan göra från mobil eller dator. Någon måste äga spelet för att skapa rum, men att spela med är helt gratis. Du svarar och röstar från mobilen. Själva spelet visas på datorn som skapade
rummet, men man kan dela skärmen på eventuell tv för en bättre upplevelse hos de spelande.

Eftersom att Quiplash går ut på att svara på frågor och ha kul finns det ingen djup story, eller minnesvärd upplevelse som ändrar dig för alltid.

Det finns däremot svar, och här är några:

Quiplash är inget stort spel, men det är den perfekta ursäkten att vara otrevlig, antingen på en fest eller på en hemmakväll.Quiplash kostar 9.99 USD och finns på Steam till PC eller Mac, och till Xbox, PS4, PS3, Amazon FireTV och Apple TV. Deltagande spelare framför den gemensamma skärmen behöver en smartphone, surfplatta eller dator och en Internetkoppling.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar:

  1. Låter precis som ett sådant spel man kan spela på en söndagskväll när man egentligen väntar på att det ska bli måndag eller för att fördriva tiden på en regnig kväll. Tack för tipset :)

    SvaraRadera