Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2017-09-29 15:55

Fredagsmys: Med Christrian och Pjotr på bokmässan

Dags för lite härligt fredagsmys. Jag befinner mig på bokmässan, så det finns inte så mycket att tillägga. Pjotr och Christian Vindelby från Höstsol råkade dyka upp tillsammans med herr författaren.
Vill passa på att påminna om tiderna för mina framträdanden på bokmässan i Göteborg. Vi ses där (justerat för om ni fastnar i kravaller på vägen).

Ha en fortsatt trevlig fredag.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

7 kommentarer:

 1. Vem är vem av författare, spezialoperatör och SEpecialoperatör?

  Grönklädd =grön gubbe?

  Solglasögon, öronsnäcka och spezialsydd kostym (kroppskydd under) = författare?

  Glasögonprydd casualklädd bohem = deep deep undercover specialoperatör?

  ;)

  SvaraRadera
 2. Känns som skjutuppgiften från "Men in black", vem tränar, vem har permis och vem planerar nåt olagigt...

  SvaraRadera
 3. När blir det filmkontrakt för Höstsol?

  SvaraRadera
 4. Det är förunderligt att så många vill betala och slösa tid på läsa någon annans fantasier och drömmar samtidigt som dom är totalt ointresserade av högst verkliga hot mot sig själv, sin familj och det samhälle dom lever i.

  Drömmande Dreamers...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror det är större slöseri med tid att läsa dina förutfattade meningar om andra.

   Radera
  2. Men magervalp nu vet vi hur Lars G ser på oss. Förmodligen är hans intellektuella nivå i övrigt i paritet med detta ovetenskapliga tänkandet.

   Vänliga hälsningar

   Nanotec

   Radera
 5. Du har väl med dig hagelbössan, Cornu?

  SvaraRadera