Cornucopia?

Aktuellt

Extra Revolut-kort som säkerhet på restaurang - få 200 kronor om du blir kund

Detta inlägg innehåller reklamlänkar för Revolut. Om du som tecknar dig för ett Revolut-kort via denna länk får du som ny kund 200:- SEK i...

2017-09-22 13:15

Climeons prospekt för börsintroduktionen nu ute

Energiteknikbolaget Climeons börsintroduktionsprospekt finns nu ute för de som är intresserade.

Prospektet hittas här, men får förstås inte läsas om man t ex befinner sig i USA mfl länder, där ett emitterande bolag kan bli stämda ner på bara skinnet och lite till. Ändå är typ de första 23 sidorna disclaimers, risker etc som alla ska avråda från att teckna aktier.

När ni noga läst igenom de första 23 sidorna kan ni t ex titta på sidan 45, där det framgår var Climeon är unika, nämligen i att kunna producera elkraft från så låga temperaturer som 70 grader C, vilket på redovisningen av konkurrerande teknologi framstår som världsunikt.

Jag ska inte lägga ut texten här, utan allt man som potentiell investerare behöver veta finns i prospektet, inklusive att bolagets produkt betalar sig på tre år för kunden vid dagens låga elpriser (inklusive skatter etc).

Jag är aktieägare i Climeon.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

6 kommentarer:

 1. Tack för informationen! Mycket intressant teknik!

  SvaraRadera
 2. När kommer det gå att köpa aktier?

  SvaraRadera
 3. Vart kan man teckna?

  Kollade Avanza och hittade inget erbjudande

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sorry. Missade datumet. Teckningen startar på måndag och kommer gå att teckna via Avanza.

   Radera
 4. Kommer det gå att teckna via nordnet?

  SvaraRadera
 5. Nu kan man anmäla intresse i allafall hos avanza

  https://www.avanza.se/kampanjer/climeon.html

  SvaraRadera