Cornucopia?

Aktuellt

Extra Revolut-kort som säkerhet på restaurang - få 200 kronor om du blir kund

Detta inlägg innehåller reklamlänkar för Revolut. Om du som tecknar dig för ett Revolut-kort via denna länk får du som ny kund 200:- SEK i...

2017-09-21 18:19

Aktuella topplisteplaceringar för Höstsol

Efter att ha flängt runt i Baltikum har jag anlänt till Stockholm, vilket dock innebär en massa möten och sociala åtaganden, så ni får nöja er med aktuella topplisteplaceringar för Höstsol så länge medan jag mellanlandar i lägenheten på Södermalm.

Bjuder på ett foto från någonstans i Baltikum, rensat för tid, geodata och geolokaliseringspunkter i omgivningen.
Det ser ganska stabilt ut på topplistorna, med få förändringar. Höstsol tappade föga överraskande två punkter på den officiella veckoförsäljningen enligt Förläggareföreningen och ligger nu på sjunde plats före Anders de la Motte på plats #8.

Höstsol som inbunden kostar 189:- SEK hos Bokus och 189:- SEK hos Adlibris.

Som nedladdningsbar ljudbok kostar Höstsol 147:- SEK hos Adlibris och 147:- SEK hos Bokus eller DitoBokon tar 145:- SEK.


Aktuella topplisteplaceringar (i skrivande stund när det gäller Adlibris, som liveuppdaterar)

Återkommer kanske med vettigare blogginlägg senare ikväll, men mer sannolikt i morgon. Sedan kommer jag vara hemma ett tag och höja kvaliteten på bloggen tills på torsdag, när bokmässan drar igång och kvaliteten sjunker igen.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

10 kommentarer:

 1. Den leder ju dessutom SF-bokhandelns topplista.

  SvaraRadera
 2. "Kommentarer tillhör respektive kommentator, och dessa ansvarar själva för sina kommentarer"

  Även fast bloggaren vet att han inte är personligt ansvarig för kommentarer så väljer han i äkta tradera/blocket maner att självcensurera i förhoppning om att han ska ses som bror duktig. i själva verket skapar han bara obehag bland folk som vet sina rättigheter och som vet vad som är olagligt att säga och inte. Att någonting är olagligt att säga är inte ett signum för en sann demokrati förövrigt.

  Om inte bloggaren vet/inser att hatlagarna, vilket för övrigt är en gummisnoddslag som man kan tolka hur man vill (väldigt subjektivt), är framtagen för att tysta/avskräcka all form av opposition mot den rådande ordningen är utvecklad som ett politiskt korrekt vapen som används mot meningsmotståndare, så är han dum på riktigt / super PK, eller köpt av etablissemanget.

  Att skämta om sjukdommar gör systemmedia hela tiden, dom hittar t.o.m på egna sjukdommar som t.ex xenofobi, och sjukdomsförklarar därmed meningsmotståndare precis som dom gjorde i sovjet.

  SvaraRadera
 3. Och sen att fobier per definition är en psykisk åkomma gör ju inte saken sämre sett ur ett makttokigt, ej majoritetvalt gäng med dårar som styr skeppet Sverige rätt in i isberget. Kaptenen är begåvningsutmanad och har har som största merit en avhoppad svetsarkurs på amv 1979.

  Att stämpla oliktänkande med (epitet än så länge, bortsätt från fobierna) negativa uttryck/sjukdomsdiagnoser känner man igen om man läst lite historia. Landet lagom har blivit extremt.

  Det är otäckt hur Sverige på bara 20 år glidit från att ha varit en förebild, till att vara på gränsen till totalitärt idag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gränsen till totalitärt!
   Landet går under!
   Nordkorea!

   Radera
  2. Varför tycker du det var bättre 1997?

   Det är löjligt att låtsas som att minoritetsregeringen Persson och den efterkommande rödgröna röran på något sätt var en idealvärld jämfört med dagens S/MP-regering.

   Radera
  3. Som vanligt låter vi estradpoeten från Malmö beskriva inläggsförfattarens känslor:

   Ni vill tillbaka till det gamla nog,
   innan Bruce Jenner klippte kuken till hurra-rop av allihop.
   Tiden när du sa till expediten
   "Fyra packe Prince och en porrtidning" utan tvivel,
   när Cornelis högg ladyboys med yxa, och skrev en rolig
   visa om det sen som kungen hylla, va hände med det?
   Skylla på nån annan? Staten eller mamma, när
   sanningen egentligen är den att du en panna?

   Radera
 4. OT. Finansinspektionens hemsida ligger nere. Hackad?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det är cyberförsvaret som bekämpat Fi! Häpp!

   Radera
 5. OT. Tesla-News:

  "Tesla Unlocked Florida Drivers’ Batteries Before Irma. Should We Be Grateful or Angry?

  http://www.slate.com/blogs/future_tense/2017/09/10/tesla_unlocked_florida_drivers_60kwh_batteries_before_irma_not_everyone.html

  SvaraRadera