Cornucopia?

Aktuellt

Lönerna i IT-branschen 2018 yrke för yrke - var ligger du?

Programmerare sägs vara det vanligaste yrket i Stockholm i takt med att den massiva automatiseringen i IT-branschen effektiviserat och skapa...

2017-09-05 18:27

Aktuella listplaceringar Höstsol

"Hans bästa bok hittills även om det är den första i en serie. Intressanta huvudpersoner och internationalisering mot tidigare böcker gör att jag gärna rekommenderar boken till andra."

"Utmärkt bok. Klart bäst av hans böcker. Mycket mer min smak än Stjärnklart böckerna. Scenariot är tyvärr väldigt trovärdigt."

"Wilderängs hittills bästa bok. Bra Lars! Mindre MÖP-orgier i beteckningar, även om det finns gott om dem även i denna boken. Mycket bra miljöbeskrivningar och känslor förmedlas riktigt bra hos karaktärerna."

"Wilderäng tar steget ut i internationell konflikt,och det blir bra !! Gillar man Lars tidigare böcker och Tom Clancy så kommer man älska Höstsol. Ser fram mot fortsättning." - några omdömen på Storytel
Dags för en liten uppdatering av listplaceringarna för Höstsol. På torsdag släpps nämligen nya Milleniumboken, och därmed kommer Höstsol gå ner minst en placering på varenda möjlig lista.

Höstsol som inbunden kostar 189:- SEK hos Bokus och 189:- SEK hos Adlibris

Som nedladdningsbar ljudbok kostar Höstsol 147:- SEK hos Adlibris och 147:- SEK hos Bokus eller DitoBokon tar 145:- SEK.


Aktuella topplisteplaceringar (i skrivande stund när det gäller Adlibris, som liveuppdaterar)

#19 (#18) Bokustoppen (inbunden)

Förvånansvärt stabilt kvar på topplistorna än så länge alltså. 
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

17 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spoiler much? Har själv läst ut boken men det har nog inte alla hunnit gjort.

   Radera
  2. Ja verkligen, osedvanligt korkat av mig, ber om ursäkt. Cornu var ju iaf snabbt på bollen och skademinimerade, tack för det!

   Radera
 2. Borde inte bloggaren i boken veta att 31 Luftburna inte har tillräckligt med egna helikoptrar för att operera självständigt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De åker i sina hjulfordon.

   Radera
  2. 31:a luftburna kan uppträda självständigt och har främst Galten som fordon på skyttekompanierna. Vill du jag ska visa foton.

   Radera
 3. Fick den igår från adlibris; ska bli skoj att hugga in!

  SvaraRadera
 4. Är klar med den nu (ljudbok på storytel), riktigt bra och ser fram mot nästa del. Bra kämpat

  SvaraRadera
 5. När kan vi förvänta oss höstregn? Om ett år ca? (Mina naglar kommer inte räcka så länge ;)

  SvaraRadera
 6. Har precis börjat läsa. Älskade de tidigare böckerna och såg fram emot denna. Men det dröjde inte länge förrän det kom termer jag inte har en susning om då jag varken är militär eller intresserad av militära grejer. Synd. Jag kommer såklart läsa ut den men har en känsla av att jag kommer skumma stora partier av boken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan med gott samvete skippa pansarstridsdelarna eftersom de endast för fram handlingen i små steg för just de berörda personerna. De större penseldragen drar händelserna framåt på ett mera dramatiskt sätt. Persongalleriet är övertygande denna gången, och det blir tråkigt att skiljas från vissa även om man inser att de som författaren har lagt ner mest tid på kommer överleva längst. Precis som i

   Bokens får man säga dramatiska avslutning bäddar för en god fortsättning för de som är intresserade av hur samhället i stort klarar stora påfrestningar och förändringar.

   Det är ocks tydligt att Cornu gillar antihjältar:)

   Till författaren säger jag bara se nu för helvete till att inte bli överkörd av bussen. Jag vill veta hur detta kommer sluta.

   Det kommer bli tufft att reda upp soppan.

   Den som är förberedd kommer överleva...

   Radera
  2. Så din enda tanke om Lars blev överkörd vore: "Ånej, nu får vi ju aldrig veta hur det slutade?" ;-)

   Radera
  3. 16 ton kärlek?

   https://www.youtube.com/watch?v=K_c0At60po4

   Radera
 7. Cornu, ung hur länge får vi vänta innnan vi börjar nämna saker som hände I boken?

  Förresten, jag kan förstå att det kan förstöra spänningen och fungera som en spoiler I första delen,men skulle det gå att infoga en eller flera lägeskartor I del två?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Får väl lägga en spoilertråd längre fram i höst.

   Radera
  2. OK, då tar jag och väntar med min fråga om Norrbottens regemente tills dess.

   Radera