Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2017-08-25 14:00

Signerar böcker i Stockholm om två timmar

Om två timmar, mellan klockan 17:00 och 18:30 signerar jag Höstsol på försläppet hos SF-bokhandeln på Västerlånggatan i Stockholm. Annars släpps boken digitalt (ljudbok och e-bok) på måndag och generellt som inbunden på onsdag. Så passa på vid kvällens signering. Kom i tid, då antalet böcker är begränsat och brukar gå åt. Lättare förtäring erbjudes i kön.
I morgon signerar jag hos SF-bokhandeln på Kungsgatan i Göteborg mellan 13:00 och 15:00.

Vi ses där!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

9 kommentarer:

 1. "Lättare förtäring erbjudes i kön." Är det som I kyrkan, vin och chips?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade varit skönt med förarlös bil i em. Var på vinprovning i söndags och de flesta kom till odlaren med bil, gissar att de alla hade en förare. Ja jag låter bilen stå och reser kommunalt.

   Vänliga hälsningar

   Nanotec

   Radera
  2. Du menar att det hade varit bra med en förarlös bil så att det inte fanns nån som kunde skälla ut dig när du spydde i baksätet efter vinprovningen?

   Radera
  3. Ben - jag är inte som dig - jag vet vad jag tål. Dessutom åkte jag med buss. Självklart svalde jag de goda vinerna medan några få av mina medresenärer spottade ut. Lite tilltugg i form av korv och olika ostar fanns samt olika bär och druvor.

   Vänliga hälsningar

   Nanotec

   Radera
  4. https://www.youtube.com/watch?v=xGi6j2VrL0o

   Radera
  5. https://www.youtube.com/watch?v=rCUYMM6pABw

   Radera
 2. Signering i Stockholm? Bloggen är alltså obevakad, så att man kan skriva vilka fula ord man vill?

  Pistill! Livmoder!

  SvaraRadera