Cornucopia?

Aktuellt

Mina e-noveller nu som ljudböcker på Storytel

Mina tre e-noveller Valet, Berget och Oscar finns nu som ljudböcker på Storytel . I väntan på min nästa roman Höstregn, uppföljaren till Hös...

2017-08-25 14:00

Signerar böcker i Stockholm om två timmar

Om två timmar, mellan klockan 17:00 och 18:30 signerar jag Höstsol på försläppet hos SF-bokhandeln på Västerlånggatan i Stockholm. Annars släpps boken digitalt (ljudbok och e-bok) på måndag och generellt som inbunden på onsdag. Så passa på vid kvällens signering. Kom i tid, då antalet böcker är begränsat och brukar gå åt. Lättare förtäring erbjudes i kön.
I morgon signerar jag hos SF-bokhandeln på Kungsgatan i Göteborg mellan 13:00 och 15:00.

Vi ses där!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

9 kommentarer:

 1. "Lättare förtäring erbjudes i kön." Är det som I kyrkan, vin och chips?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade varit skönt med förarlös bil i em. Var på vinprovning i söndags och de flesta kom till odlaren med bil, gissar att de alla hade en förare. Ja jag låter bilen stå och reser kommunalt.

   Vänliga hälsningar

   Nanotec

   Radera
  2. Du menar att det hade varit bra med en förarlös bil så att det inte fanns nån som kunde skälla ut dig när du spydde i baksätet efter vinprovningen?

   Radera
  3. Ben - jag är inte som dig - jag vet vad jag tål. Dessutom åkte jag med buss. Självklart svalde jag de goda vinerna medan några få av mina medresenärer spottade ut. Lite tilltugg i form av korv och olika ostar fanns samt olika bär och druvor.

   Vänliga hälsningar

   Nanotec

   Radera
  4. https://www.youtube.com/watch?v=xGi6j2VrL0o

   Radera
  5. https://www.youtube.com/watch?v=rCUYMM6pABw

   Radera
 2. Signering i Stockholm? Bloggen är alltså obevakad, så att man kan skriva vilka fula ord man vill?

  Pistill! Livmoder!

  SvaraRadera