Cornucopia?

Aktuellt

Säkerhetsfunktionerna i Revolut - skaffa kort och få 200 kronor

Detta inlägg är reklam för Revolut . Om du använder denna länk för att registrera dig för ett konto och kort får du 200:- SEK insatt på ditt...

2017-08-19 14:20

Oseriösa Magdalena Andersson (s) hotar att skada Sverige allvarligt

Oseriösa finansminister Magdalena Andersson (s) hotar nu att skada Sverige allvarligt. Detta då hon kallat missförtroendeomröstningar mot statsråd för just detta, men nu hotar att sosseriet ska göra det samma efter de förlorat regeringsmakten nästa val. Enligt Stefan Löfven (s) är Magdalena Andersson (s) oseriös.

Statsminister Stefan Löfven (s) har kallat misstroendeomröstningar mot ministrar för oseriöst.

Finansminister Magdalena Andersson (s) säger till Aftonbladet att misstroendeomröstningar mot ministrar hotar "skada Sverige allvarligt".

Nu säger Andersson också att sosseriet kan tänka sig att använda denna metod när de förlorar regeringsmakten i nästa val och att det nu har satts en ny praxis.

Kort sagt är Magdalena Andersson (s) oseriös och hotar skada Sverige allvarligt. Allt enligt statsminister Stefan Löfven (s) och finansminister Magdalena Andersson (s) själva.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

18 kommentarer:

 1. Hon menar naturligtvis att misstroendeomröstningar mot *socialdemokratiska* statsråd är jättedumt. Annars är det supersmart. "Skada Sverige allvarligt" och "oseriöst" kom med där bara för att det låter lite allvarligt och viktigt liksom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undrar vad oseriösa Anna Kindberg Batra har att säga om saken. Är det någon skillnad på att ha oseriösa partiledare i alliansen som agerar oseriöst, eller en finansminister som talar om möjligheten att uppföra sig oseriöst. Jo, det är nog det.

   Sen tycker jag att vi redan nu kan sluta med de Trump-inspirerade öknamnen nu direkt. Det blir lika löjligt på svenska som amerikanska.

   Radera
 2. I valet straffa henne vi måste, som Yoda skulle ha sagt.

  SvaraRadera
 3. Hej

  Nu är det enligt min uppfattning så att "sosseriet" har satt det i system att skada Sverige allvarligt.
  Det är tyvärr inget hot, utan faktum!

  Trevlig helg inte desto mindre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, inget att spela förvånad över. Själva syftet med Sossar och sossar light (M, L, C, Kd) är att skada landet Sverige och dess ursprungsbefolkning. Förvånad kan man bli när de någon gång (av misstag?) gör något bra för Sverige.

   Radera
 4. Nästa år är det dags igen att äntligen ännu än gång få rösta på alla dessa förnuftiga, pålitliga och kompetenta politiker. De stora ledarna är så många att det återigen är så oerhört svårt att välja. Vem väljer just du som din föregångsman och främsta företrädare?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som vanligt väljer man de minst dåliga. Kolera eller pest.

   Radera
 5. Det var ändå såsseriet som bröt mot praxis genom att bryta ut delar ur budgeten, men då var det ju okej för de är ju "goda".

  Suck, vänsterns dubbla måttstockar. MBT.

  SvaraRadera
 6. Magdalena Andersson, i vissa kretsar kallad "Magdad Bob".

  Ekonomisk propagandaminister.

  SvaraRadera
 7. Antar att Magdalena då tänkt hela vägen. För att det skall fungera krävs att sossarna lägger förslag i linje med "vågmästarpartiets" preferenser.
  Det verkar vara ganska häpnadsväckande!!!

  Eller så har finansministern lite svårt för matematik, hon är ju gubevars en civilekonom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är en märklig retorik från en minoritetsregering, vi skall kunna lägga hur dumma förslag som helst och riksdagen får inte rösta mot dem för då är de dumma och oseriösa! Skitunge är vad hon är!

   Radera
 8. Spelar ingen roll om sossarna eller Alliansen styr, de för samma politik även om de aldrig skulle erkänna det. Folket måste ju tro de har ett val. Det är därför de ofta avslutar debatter med "vi har sett två tydliga alternativ"-

  Löfven hade dock ett bra mål, EUs lägsta arbetslöshet till 2020, men han har (som väntat) varit helt oförmögen att föra en politk för att nå målet.

  Enklast är att titta på länder med så låg arbetslöshet och vilken ekonomisk politik de har fört. Har de t.ex. haft arbetsmarknadsåtgärder, så som trainee job och jobbcoacher? Om inte, så ska Sverige inte heller slösa resurser på det. Schweiz och Liechtenstein har Europas lägsta arbetslöshet. Två ekonomier med låga skatter, speciellt på företag (de organisation som skapar jobb) och investeringar (som används för att starta nya företag och expandera gamla).

  Vad sägs om att avskaffa bolagsskatten (undantaget banker) och ta bort skatt på kapitalinkomster. Det ger ett skattebortfall på ca 3% av BNP. Helt realistiskt att finansiera under en mandatperiod, speciellt när tillväxten kommer öka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns överhuvudtaget inga undersökningar som styrker att lägre skatt ger högre tillväxt, Laffer kurvan är bara voodo. Läs artikeln i dagens ETC där framstående ekonomer som Picketty och Krugman citeras av en fjunig hobbyekonom. Länk finns på bubb.la

   Summerar på ett utmärkt sätt regeringens ekonomikunskaper och metodik, man tar bara åt sig information från de som tycker likadant som en själv, annars så finns det ju risk att man upptäcker att man haft fel.

   Radera
  2. @Mnils: "Det finns överhuvudtaget inga undersökningar som styrker att lägre skatt ger högre tillväxt, Laffer kurvan är bara voodo."

   Vill du jobba mer om du får behålla mindre?

   Radera
  3. Även socialdemokrater vet mycket väl om detta, men av taktiska skäl pratar man inte om det.

   Radera
 9. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 10. Magdalena Andersson (s) med "sosseriet", kan lägga hur många missförtroendeomröstningar de vill mot nästkommande (icke sossregering) men så länge de inte har majoritet i riksdagen spelar detta ingen roll.

  SvaraRadera