Cornucopia?

Aktuellt

Valueguard: Näst sämsta januari någonsin för lägenhetspriserna

Lägenhetspriserna i Sverige steg med +1.78% i januari enligt Valueguard. Januari är normalt årets bästa månad, och siffran för januari 2020 ...

2017-08-21 20:00

MÖP-måndag: Fria Kriget - snyggast i skogen

Dags för MÖP-måndag igen. Ni har förstås inte missat Fria Kriget, som erbjuder bågar som inte uniformsbestämmelserna och Försvarsmakten levererar.
Friakriget.se verkar drivas av den ökände #OSF2 - en av personerna bakom soldathumorgruppen Operatör-som-fan på Facebook.

Än så länge erbjuder man i sin butik lite bågar till den gröna eller civila uniformer, t ex den eftertraktade Köttmek eller kanske Pansarjävel, samt fyller upp några gap där Försvarsmakten inte levererar, som t ex BV410 eller CLS.

Vad gäller huruvida dessa kan bäras i tjänst är kommentaren från #OSF2 bara "#menUniBestDå #buHu #tillkallaMP".

Fria Kriget finns även på Insta och på Facebook. Även Operatör-som-fan hittas på Insta. Och missa inte Vinkelmaffia-som-fan heller.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

5 kommentarer:

 1. Apropå ingenting, en läsvärd Sthlmsbetraktelse av Mustafa Can (jaja, en sån där MENA-invandrare):

  https://www.svd.se/stockholm-skapar-mer-angest-an-drommar

  Riktigt vassa formuleringar, en slags invers av den ökända teppanyaki-häll-artikeln:

  I denna livstilsbesatta miljö väljer de bohemchica en Marc Jacobsväska i canvas för att disciplinera konsumtionsbegäret. [...] innan de återvänder till sina 20-talstreor med mjölkvitt furugolv och 3,20 i takhöjd.

  [...]undrar vad fan jag gör i denna homogena enklav som bättre skulle tjäna som socialantropologisk temapark för utstuderad coolness och förljugen spontanitet – en plats där folk tar selfies med utvisningshotade flyktingar för att öka på sitt humankapital.

  Man kan citera hur mycket som helst ur den här artikeln, men det finns väl antagligen juridiska hinder för det. Alla bör läsa den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förresten, skulle denna posten hamna i det senare inlägget?

   Radera
  2. Intressant dock att han nämner att det inte byggs för de mindre bemedlade. Cornu brukar ju säga att det aldrig mer kommer att byggas billiga hyresrätter igen, undra vad man skulle kunna göra åt det?

   Radera
 2. Just invandrare från en annan kultur än den (nordväst)europeiska kan nog se det infödda inte kan se pga "hemmablindhet".
  Det motsatta gäller också!
  ;-)

  SvaraRadera