Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2017-08-27 22:40

Läsarna: Dessa dör i nattens Game of Thrones-säsongsfinal

Läsarnas dom har fallit. Nedanstående är den relativa sannolikheten för att en karaktär dör i säsongsavslutningen av sjunde säsongen av Game of Thrones, som sänds i natt och går att se framåt 0200 - 0300 någon gång svensk tid.

Läsarnas dom har alltså fallit.

Störst risk att dö har Littlefinger följt av Ser Robert Strong (eg Ser Gregor "The Mountain" Clegane, fast gissningsvis med typ Tywin Lannisters huvud), som baserat på hela säsongens trailer eventuellt möter sin bror Sandor "The Hound" Clegane i den efterlängtade Cleganebowl.

Andra som bedöms stryka med med goda odds är Grey Worm, Sansa, Brienne, Yara, Jamie, The Euron, Hound och Cersei. Undantaget Sansa och Cersei (och Littlefinger) verkar det alltså vara en dålig deal att vara en krigare.

I andra ändan hittas som sig bör Jon och Danaerys, som sig bör, tillsammans med biroller som Samwell, Bran, Gendry och Varys. Den litterära förlagan heter trots allt A Song of Ice and Fire, där Jon är Ice och Danaerys är Fire.

Nu återstår att se om läsarnas profetiska förmåga är lika god som en siare eller sierska i GRRM:s böcker, eller om den är lika bra som läsarnas gissningar kring aktiemarknaden...

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

16 kommentarer:

 1. Eller så är Jon resultatet av sången memla ice and fkre. Rhaegar och Lyanna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är sen gammalt.

   Rheaegar ska vara castad för säsongen, så han är med i en av Brans tillbakablickar i avsnittet.

   Radera
  2. eh ja? menade mer att bokens titel som du beskrev inte handlar om Jon och Danaerys utan enbart om Jon. A song of Ice and fire. alltså.sången handlar om Jon som är resultatet av ice and fire.

   Radera
 2. Samwell är älskad av alla, en sann hjälte, förtjänar att leva, och har redan gjort sitt jobb. Men inte ens med här - varför?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sorry, missade en del. Ska uppdatera.

   Radera
 3. Nar kan man borja spoila?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Efter 20-tiden ikväll tycker jag. Lägger dock en SPOILER-placeholder nedan för de som inte kan hålla sig - dock dyker nya kommentarer dock upp i flödet till höger och i folks RSS.

   Radera
  2. Är det för mycket begärt att de som inte hinner titta kan bli förskonade genom att eventuella nya poster, inte avslöjar sig I rubriken och den text som visas på startsidan, Cornu?

   Radera
 4. En osannolik joker skulle vara Danaerys. Trots allt har de mest populära karaktärerna försvunnit tidigare säsonger.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker inte att varken serien eller böckerna är så kontroverisella i detta avseendet. Alla "huvudkaraktärer" som har dött har varit perifera till att bära historien framåt nu när man ser det bakåt. Syftet med att ha ihjäl folk är att tvinga storyn i en viss riktning och stänga andra.

  Det gör det ju såklart inte mindre spännande...

  SvaraRadera
 6. SPOILERS NEDANFÖR DENNA KOMMENTAR

  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .


  VARNING SPOILERS!!!

  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .

  SPOILERS FÖLJER!

  SvaraRadera
  Svar
  1. https://imgur.com/fQAFAXs

   Radera
  2. http://www.bodyparts3a.com/wp-content/uploads/2015/09/auto-spoilers.jpg

   Radera
  3. http://s-ak.buzzfed.com/static/imagebuzz/web02/2010/9/22/4/literal-spoiler-alert-31958-1285142635-6.jpg

   Radera
  4. Dä va Överste Senap som gjorde't, i biblioteket mä ljusstaken.

   Radera
  5. Omöjligt, han har ju problem med veken.

   Radera