Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2017-08-01 15:19

Höstsol läses in av Niklas Engdahl

Inläsare av ljudboksutgåvan av Höstsol är Niklas Engdahl. Ljudboken ska finnas ute samtidigt som den inbundna utgåvan och e-boken, dvs runt den 28:e augusti.
Ljudboksutgåvan av min kommande roman Höstsol läses alltså in av skådespelaren Niklas Engdahl.

Niklas har tidigare läst in bland annat Christoffer Carlssons samtliga böcker och inom samma genre som Höstsol exempelvis Mark Owens Ingen hjälte eller David Morells Tvekampen (alltså Rambo) och Erik Lewins Operation Saif.

Höstsol släpps runt den 28:e augusti som inbunden, e-bok och digitalt distribuerad ljudbok, för nedladdning eller strömning via exempelvis Storytel.

Boken går redan idag att förboka hos Adlibris

Releasesignering i Stockholm blir det den 25:e augusti klockan 17:00 - 18:30 hos Science Fictionbokhandlen i Gamla Stan, och dagen efter hos Science Fictionbokhandeln på Kungsgatan i Göteborg 13:00.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

 1. Han?
  https://www.youtube.com/watch?v=DGwMGtk-_og

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Henne sköt jag i ryggen, men dig - ska jag skjuta mellan ögonen."

   Blir bra det här.

   Radera
 2. Hade varit najs med en specialutgåva med Henrik Möller.

  SvaraRadera