Cornucopia?

Aktuellt

Valueguard: Näst sämsta januari någonsin för lägenhetspriserna

Lägenhetspriserna i Sverige steg med +1.78% i januari enligt Valueguard. Januari är normalt årets bästa månad, och siffran för januari 2020 ...

2017-08-01 15:19

Höstsol läses in av Niklas Engdahl

Inläsare av ljudboksutgåvan av Höstsol är Niklas Engdahl. Ljudboken ska finnas ute samtidigt som den inbundna utgåvan och e-boken, dvs runt den 28:e augusti.
Ljudboksutgåvan av min kommande roman Höstsol läses alltså in av skådespelaren Niklas Engdahl.

Niklas har tidigare läst in bland annat Christoffer Carlssons samtliga böcker och inom samma genre som Höstsol exempelvis Mark Owens Ingen hjälte eller David Morells Tvekampen (alltså Rambo) och Erik Lewins Operation Saif.

Höstsol släpps runt den 28:e augusti som inbunden, e-bok och digitalt distribuerad ljudbok, för nedladdning eller strömning via exempelvis Storytel.

Boken går redan idag att förboka hos Adlibris

Releasesignering i Stockholm blir det den 25:e augusti klockan 17:00 - 18:30 hos Science Fictionbokhandlen i Gamla Stan, och dagen efter hos Science Fictionbokhandeln på Kungsgatan i Göteborg 13:00.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

 1. Han?
  https://www.youtube.com/watch?v=DGwMGtk-_og

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Henne sköt jag i ryggen, men dig - ska jag skjuta mellan ögonen."

   Blir bra det här.

   Radera
 2. Hade varit najs med en specialutgåva med Henrik Möller.

  SvaraRadera