Cornucopia?

Aktuellt

Reklam: Få 200:- SEK om du skaffar ett Revolutkort

Detta inlägg bör ses som marknadsföring för Revolut, och är alltså reklam. Revoluts förpackning för deras premium metallkort. Jag ha...

2017-08-15 15:25

God litterär smak? Perfekt BOL i toppskick säljes

Så här lagom inför Höstsol så säljer en bokläsare med god litterär smak en perfekt BOL utanför Fagersta. Huset kan också fungera som årets runtbostad för den som inte har så höga krav på utrymme, och allt till fyndpriset på 990 000:- SEK för ett hus i toppskick.
Inte Fagersta, men Västmanlands län iaf.
På väl avvägt avstånd från alla aktuella kärnvapenmål hittas en perfekt bug out location i toppskick till salu blott 10 minuters bilväg från nöjesmetropolen Fagersta, därifrån eller dit ni tar er på blott ungefär två timmar med frihetelig bil eller annat motorfordon, eller ungefär två timmar med socialistisk kollektivtrafik från kärnvapenmålen i Stockholmsområdet.

Vindriktningen är också generellt rätt, så man behöver tillsammans med avståndet från närliggande mål som Bålsta eller Uppsala inte oroa sig över kontaminerat avfall med joniserande strålning heller.

Huset har i princip allt. El, vatten, avlopp, kök, toalett, tvättmaskin, värmepump för lata dagar, eller en fräscht modern braskamin för när Armageddon slagit till och grått damm slagit ut all form av elektronikbaserad teknologi.

På en tomt om 1780 m2 är detta hus om 54+13 m2 antagligen det allra fräschaste objekt någon med god litterär smak hört av sig med än så länge. Finare än så här kan du inte uppleva undergången. 

Ni hittar annonsen och alla foton här. Bara att öppna plånboken.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. Där skulle man inte må illa. Mycket fint boende. Kommer nog bli stenhård budgivning.

    SvaraRadera
  2. Ja, här har "hantverkarna" från RO/BK/MD eller UA, BY lagt ner många timmar... Går idag ju inte att få tag på någon mer professionell från Polen eller Baltikum...

    SvaraRadera