Cornucopia?

Aktuellt

Swedbankkund - vilken bank ska du byta till?

Detta inlägg är att betrakta som reklam. Tillsammans med Compricer kan bloggen nu presentera jämförelser mellan alla bankers bolåneräntor ...

2017-08-04 17:18

Fredagsmys: Chris Berg

Dags för lite härligt fredagsmys igen. I väntan på att Höstsol släpps, så vill jag påminna läsarna om att min gode författarkollega Chris Bergs bok Gråzon finns som ljudbok sedan i vintras, och hittas exempelvis på Storytel. Se till att lyssna på den, så Chris ser till att skriva klart sin nästa bok. Så länge följer lite fantasy-tolkningar av svenskt försvar, som multibegåvade Chris tecknat.
18:e stridsgruppen, Stridsgrupp Gotland, i fullt anfall. Bild: Chris Berg
Chris Berg är en multibegåvning och person med många talanger. En av dem är att teckna, men också hantverk inom läder och trä, förutom ett krävande yrke.

Som faktagranskare av mina egna senaste böcker, inklusive kommande Höstsol, har han framför allt tillfört kompetens kring specialförbanden och medicinsk granskning. Denna sakkunnighet återspeglas i allra högsta grad i Gråzon och om möjligt ännu mer i Chris nästa bok, vilken jag har läst en del av. Därtill har Chris ett överlägset sinne för detaljer.
Återanskaffad tung kustrobot. Bild: Chris Berg
Den kommande boken är oerhört välskriven och så länge rekommenderar jag att ni lyssnar (eller läser) Gråzon. Sedan i vintras finns det på Storytel för er som lyssnar på ljudbok eller läser e-bok.
Kustjägare med treudd. Bild: Chris Berg
Ni hittar Chris Berg på Twitter och Gråzon går förstås även att köpa på papper, samt som sagt på Storytel.

Så trevligt fredagsmys på er.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar:

  1. Tack för tipset, den testar vi.
    Fast så klart i pappersform :-D

    SvaraRadera