Cornucopia?

Aktuellt

Valueguard: Näst sämsta januari någonsin för lägenhetspriserna

Lägenhetspriserna i Sverige steg med +1.78% i januari enligt Valueguard. Januari är normalt årets bästa månad, och siffran för januari 2020 ...

2017-08-05 13:56

Foto på några platser från Höstsol

Om tre veckor är det releasesigningar för min kommande roman Höstsol. Nedan följer några spoiler-fria platser från bokens handling. Det finns foton från många fler platser i boken, men de kan röja väsentliga delar av handlingen, så de låter jag vara för stunden.

Det finns en del självklara platser med i boken, som jag inte lägger ut foton på här, som t ex Arvfurstens palats mfl. Sedan finns det platser som kan avslöja väsentliga delar av handlingen och kanske oväntade vändningar. De lägger jag inte heller ut bilder på.

Men några avslöjar inte, om än oväntade platser, något om själva handlingen.

Ullerudsbacken, Farsta Strand.
Ullerudsbacken, Farsta Strand.

Nära Söderby Brygga vid Hårsfjärden utspelar sig också en del av handlingen.

Almåsa konferenscenter i bakgrunden.

Ett av husen vid Söderby Brygga. 

Hårsfjärden från Söderby brygga. Ön Muskö, men inte Musköbasen, syns i bakgrunden.
Sedan finns ju själva Muskö.

Eller varför inte parkeringen vid Tyresta nationalpark?

Södermannagatan bor en av huvudpersonerna på.

På Gjörwellsgatan ligger ryska ambassaden i Stockholm.

Pickwick's på Drottninggatan.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

5 kommentarer:

  1. Med tanke på tidigare blogginlägg från olika platser anar jag vissa områden men men vi får se. Väntar med spänning på att lägga händerna på den. Förstörd nattsömn efter sträckläsning förväntas denna bok också.

    SvaraRadera
  2. Läcker kärra på bild 12, kan någon bildnörd ge mig lite mer information? Väldigt vackra former.

    SvaraRadera