Cornucopia?

Aktuellt

Mycket stort förtroende hos läsarna för myndigheternas åtgärder mot COVID-19 - utom hos SD-väljare

Bloggläsarna har ett mycket stort förtroende för myndigheternas åtgärder mot coronaviruset SARS-CoV-2 och sjukdomen COVID-19. 69% är neutral...

2017-08-26 11:00

Boksignering i Göteborg om två timmar - klockan 13:00 hos SF-bokhandeln

Om två timmar, mellan klockan 13:00 och 15:00 signerar jag böcker hos SF-bokhandeln i Göteborgs Café Sirius. Ni hittar butiken på Kungsgatan 19 alldeles innan korsningen mot trendiga Magasinsgatan.
Boksigneringen på SF-bokhandeln i Stockholm igår fredag.
Jag signerade bort knappt 90 böcker på gårdagens signering hos SF-bokhandeln i Stockholm igår.

Det fanns igår kväll fortfarande 13 exemplar av Höstsol kvar i butiken, så om ni skyndar er kan ni få tag på boken omgående. I allmänna handeln kommer den inte finnas förrän senast 31:a augusti, även om den kan dyka upp lokalt något tidigare givet effektiv logistik.
Kvarvarande böcker hos SF-bokhandeln i Stockholm.
E-bok och ljudbok, bägge både som nedladdningsbar eller via strömningstjänsterna, ska bli tillgänglig under måndagen och den inbundna utgåvan ska senast den 31:a augusti finnas i fysiska butiker.

Ni kan redan idag beställa Höstsol från Adlibris, där Höstsol redan ligger i topp på listan över politiska/juridiska spänningsromaner.
Topplistan politiska / juridiska spänningsromaner hos Adlibris.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

8 kommentarer:

 1. Så timmar igen då vi kan leva rövare i kommentarsfältet?

  SvaraRadera
 2. Hoppas att det går bra!

  Men jag kan inte låta bli att undra hur många svarta polotröjor som Cornu äger? Jag killgissar på 5. Att dessutom ha på sig en i augusti är klart normkritiskt, vilket även denna tramskommentar är eftersom även manliga författare ibland får tåla att deras klädsel diskuteras offentligt.

  Jag önskar alla en trevlig dag.

  SvaraRadera
 3. Efter att i SR Ekoredaktions lördagsintervju hört försvarsminister Peter Hultqvist svamla om skälen till varför nationen fortsatt ska stå utanför Nato beslutsprocess och försvarsgarantier:
  Sänk honom i kammarens misstroendeomröstning!

  SvaraRadera
 4. Tack för igår. Halva boken läst. Spännande!

  SvaraRadera
 5. Var på väg ner till Gbg för att få mig en signerad kopia, men fick vända i Stenungsund. Istället fick jag med mig ett gäng busungar hem i bilen. Fattar inte vad som hände. Tror frun hade något med det hela att göra...

  SvaraRadera
 6. Äsch! Magasinsgatan är inte speciellt "trändig" numera.. ;-)
  Mitt tips för "hipsters" etc. är Hisingen och "Kvillestaden"..

  SvaraRadera
 7. Den här gången åker jag inte in till stan för att få en eller två signerade böcker, p.g.a trängselskatt och ovilja att åka in till stan så blir det inte så, vi får hoppas att den finns hos Akademibokhandel på Allum i Partille.

  SvaraRadera