Cornucopia?

Aktuellt

Valueguard: Näst sämsta januari någonsin för lägenhetspriserna

Lägenhetspriserna i Sverige steg med +1.78% i januari enligt Valueguard. Januari är normalt årets bästa månad, och siffran för januari 2020 ...

2017-08-24 11:58

Bokreleasesigneringar i Stockholm och Göteborg fredag och lördag

I morgon signerar jag böcker hos SF-bokhandeln i Stockholm, och på lördag hos SF-bokhandeln i Göteborg. Lördagen den 2:e september blir det signeringar på Center Syd och Triangeln i Malmö. För tider och adresser, se nedan.
Det är alltså dags för offentlig bokrelease av Höstsol. Releasesigneringar blir i Stockholm och Göteborg nu fredag - lördag och sedan allmän signering i Örestad lördagen den 2:e september.

Stockholm, SF-bokhandeln Västerlånggatan 48 25:e augusti 17:00 - 18:30
Bokreleasesignering Höstsol
Signering av Höstsol, som släpps officiellt veckan därpå. Lättare förtäring erbjuds.

Göteborg, SF-bokhandeln - Café Sirius Kungsgatan 19 26:e augusti 13:00 - 15:00
Bokreleasesignering Höstsol
Signering av Höstsol, som släpps officiellt veckan därpå. Finns Höstsolinspirerade bakverk att köpa i caféet, där signeringen också sker.

Löddeköpinge, Akademibokhandeln Center Syd 2:e september 12:00 - 13:30
Boksignering
Boksignering av mina böcker, främst förstås Höstsol.

Malmö, Akademibokhandeln Triangeln 2:e september 14:30 - 16:00
Boksignering
Boksignering av mina böcker, främst förstås Höstsol.

Vi ses där!

I övrigt se mitt kalendarium för mina än så länge fastställda framträdanden.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar:

  1. Ses fredag! Hoppas jag stöter på andra grymma bloggare i år också. Fredrik Antonsson stod precis bakom mig i kön sist. Episkt!

    SvaraRadera