Cornucopia?

Aktuellt

Swedbankkund - vilken bank ska du byta till?

Detta inlägg är att betrakta som reklam. Tillsammans med Compricer kan bloggen nu presentera jämförelser mellan alla bankers bolåneräntor ...

2017-08-30 16:27

Aktuella topplisteplaceringar för Höstsol - intervju och framträdanden

Dags för en uppdatering kring Höstsols topplisteplaceringar. Boken säljer uppseendeväckande bra som e-bok, vilket ni kan läsa om i en intervju hos Boktugg där det också pratas om kommande romaner och hur det går med TV-serien för Stjärnklart.

På lördag 12:00 - 13:30 signerar jag böcker på Akademibokhandlen Center Syd och 14:30 - 16:00 på Ackis på Triangeln i Malmö.

Sedan blir det måndag och då hittar ni mig live 16:00 - 16:45 hos P4 Radio Sjuhärad, som också kommer gå att lyssna på via nätet för de som inte bor lokalt. Måndagen därpå kommer jag sitta i en tevesoffa på morgonen, vilket också ska gå att se på nätet. Ska försöka påminna om dessa sändningar i förväg.
Adlibris topplista politiska/juridiska spänningsromaner.

Som nedladdningsbar ljudbok kostar Höstsol 147:- SEK hos Adlibris och 147:- SEK hos Bokus eller DitoBokon tar 145:- SEK.

Höstsol som inbunden kostar 189:- SEK hos Bokus och 189:- SEK hos Adlibris


Aktuella topplisteplaceringar

#1 (#1) Apple iBooks, e-bok alla kategorier
#6 (ny) Bokon e-böcker
#13 (ny) Bokustoppen (enda e-bok på hela topplistan)

Boken går fortfarande extremt starkt som e-bok. Rätt spektakulärt, med tanke på hur låg försäljningen av e-böcker normalt är i Sverige. Hos Adlibris säljer e-boksutgåvan av Höstsol alltså mer än inbunden bok och att alls få in en e-bok på Bokustoppen är anmärkningsvärt.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

6 kommentarer:

 1. 02:01:20 in i ljudboken på Storytel låter det som att ett namn är bortklippt, någon som jobbar för presidenten.
  Ska man inte höra namnet eller är det en miss i inspelningen!?

  SvaraRadera
 2. Samma sak på slutet. Slutetkommentaren sägs två gånger i Storytel.

  SvaraRadera
 3. När kommer nästa del? Vill "läsa" mera nu.

  SvaraRadera
 4. Grattis, det ser ju rätt bra ut på listorna då!

  SvaraRadera
 5. Ben, har du tagit ledigt?

  SvaraRadera
 6. Väldigt spännande lyssning (första gången jag prövar på ljudboksformatet i dina böcker) och uppläsaren fungerar väldigt väl.

  Gratulerar till ett väl genomfört projekt.

  SvaraRadera