Cornucopia?

Aktuellt

Lönerna i IT-branschen 2018 yrke för yrke - var ligger du?

Programmerare sägs vara det vanligaste yrket i Stockholm i takt med att den massiva automatiseringen i IT-branschen effektiviserat och skapa...

2017-07-06 17:02

Midvintermörkerguidning på norra Gotland

Idag har jag gjort på uppdrag av försvarskoncernen Saab gjort en guidning på morra Gotland i min debutroman Midvintermörkers spår. Bland deltagarna fanns politiker, branschfolk, opionsbildare och några uppmärksamma fans. Därav har det varit glest med blogginlägg idag. Lite bilder från Twitter nedan:
Turen tog runt cirka tre timmar och gick från Visby via flygplatsen, väg 147 till Slite och tillbaka längs väg 148. Vi stoppade bland annat på flygplatsen och i Slite hamn för längre stopp, samt tittade på en del platser längs vägen.

Riktigare blogginlägg kommer om en stund.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

 1. Mannen i svart. Inte svettigt?

  SvaraRadera
 2. Åkte den turen förra veckan för lite sightseeing. Slite hamn är verkligen en pitoresk pärla

  SvaraRadera
 3. Jag trodde att en "riktig MÖP" pekade med hela handen :-)

  SvaraRadera
 4. Tycker mig se flera möjliga ryska periskop på första bilden.

  SvaraRadera