Cornucopia?

Aktuellt

Swedbankkund - vilken bank ska du byta till?

Detta inlägg är att betrakta som reklam. Tillsammans med Compricer kan bloggen nu presentera jämförelser mellan alla bankers bolåneräntor ...

2017-07-23 13:37

Boktrailer Höstsol

Nedan finner ni boktrailern för min nästa roman Höstsol, som är första boken i en ny tredje serie.
Den militär- och säkerhetspolitiska thrillern släpps i slutet av augusti som inbunden, ljudbok för nedladdning och streaming, samt som e-bok för nedladdning och streaming.

Ni kan redan idag förboka boken hos Adlibris

Boksigneringsrelease blir hos SF-bokhandeln i Stockholm fredag kväll den 25:e augusti och hos SF-bokhandeln i Göteborg den 26:e augusti efter lunch. Exakta tider återkommer jag med. Boken är dock inte science fiction.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

6 kommentarer:

 1. Hej Lars,

  Ser mycket fram emot din nya bokserie. Dessvärre flyttar jag utomlands veckan innan boksläppet - Har du kännedom om huruvida några utav återförsäljarna levererar till utlandet (EU)? Jag vet sedan tidigare att exempelvis Adlibris inte gör detta..

  Ha en bra vecka,
  J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kontakta mig när boken är släppt, så löser vi det.

   Radera
 2. Hinner precis hem från solförmörkelsen så borde orka till bokhandeln. Får försöka sova lite på planet. Ser fram mot att sedan hinna läsa boken de närmaste dagarna efter. Lite synd att det inte är någon SF men när filmen kommer blir det mer sug efter mer från marknaden.

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera
 3. Härligt! Jag är glad att det inte är en SF bok. Har lite svårt för, när det i min mening "spårar".

  SvaraRadera
 4. Hej
  Har precis lyssnat klart Höstsol. Otroligt bra!
  Nu är bara frågan När kommer del 2
  Mvh Peter

  SvaraRadera
 5. Precis ,när kommer del 2?
  Och hur många delar funderar du på att skriva i denna serie?

  Har läst alla dina böcker och vill tacka för trevlig läsning.

  SvaraRadera