Cornucopia?

Aktuellt

Safaris integritetsskydd hindrar kommentarer på bloggen - bugg när du försöker stänga av

Det är nu utrett varför det inte går att kommentera på bloggen för en del användare av Apples Safari-webläsare. Apples (förvisso Open Source...

2017-07-04 12:34

Aktuellt #almedalenbingo #almedalen

Aktuell Almedalenbingobricka ser ut som nedan. Jag har inte lyckats få bingo än. Måste antingen hitta Annie Lööf eller en lovande ungdomspolitiker. Notera lovande.
Man ska själv ha bevittnat eller deltagit i de olika aktiviteterna. Man behöver alltså inte själv bli visiterad av civilpoliser eller Säpo, utan det räcker att man själv bevittnar tilldragelsen.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

19 kommentarer:

 1. Kul att du fick fatt på Cornu där i Almedalen. Något att berätta för barnbarnen! 😁

  SvaraRadera
 2. Är inte NMR där i år, de är väl 17 år och ungdomspolitiker allihop. Fast kanske inte så lovande...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inga bra gener i det gänget när de börjar bli tunnhårig redan vid 17 års ålder!

   Hoppas de smörjer hjässan annars blir det malignt melanom.

   Radera
  2. De lovar ju att rensa upp så det räknas kanske

   Radera
  3. Människan har utvecklats mot mindre hårväxt på kroppen, möjligen inte dom bästa egenskaperna för en politiker att ligga för nära apan.

   Radera
  4. Så östasiater är de riktiga herrefolken, menar du?

   Radera
  5. Singapore, Sydkorea, Japan har den högsta uppmätta genomsnittliga IQ nivån så helt omöjligt är det inte att det är framtidens herrefolk om man vill kalla det så.

   Radera
 3. Du måste alltså hitta Annie Lööf...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur svårt kan det vara att hitta en ungdomspolitiker som lovar något? Problemet är väl snarare att orka lyssna på mundiarrén.

   Radera
  2. Annie satt i SR-båset vid 13:30-snåret. Klar anhopning av dreglande medelålders vita män vid grindarna. Lite småsöt och strålade med hela ansiktet får man säga. Ger nog en 3-4 % bara det!

   Radera
  3. Kan möjligtvis Annie Lööf föregå med gott exempel när unga invandrade män inte på ett naturligt sätt får kontakt med svenska tjejer och får sina lustar tillgodosedda och på det sättet minska antalet våldtäkter.

   Radera
 4. Kan förresten inte grovhångel ses som kroppsvisitation?

  SvaraRadera
 5. Lyssnade på Lööfs tal - riktigt uselt. Utfall mat nazister, som om det vore något riksdagsparti som var för dem. Det enda hon gör är att ge dem uppmärksamhet.

  Inga konkreta förslag hur C ska kunna göra Sverige bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast det var mycket folk där nu ikväll. I och för sig hade hon vädret på sin sida. Jag hörde flera viska om henne som nästa statsminister. Spännande att se hur de får ihop detta...

   Radera
  2. Helt mentalsjukt att göra barnrumpor till statsministrar bara för att de är knäppa i huvudet på samma sätt som Peter Wolodarski. Infantiliseringen av Sverige skall tydligen fortsätta?

   Radera
  3. Visst är det coolt! Men hon måste lära sig säga R.

   Radera
  4. Kuckeliku "Helt mentalsjukt att göra barnrumpor till statsministrar bara för att de är knäppa i huvudet"

   Det fungerade ju bra för USA med sin senaste president...

   Radera
  5. Har slutat lyssna på dessa pajasar. Alliansen är ju bara en bunke kärringar som inte kan hålla sams utan sticker dolken i ryggen på varandra hela tiden så som just kvinnor älskar att göra. Uteliggaren i L vill ju vissa byta mot en annan tokig kärring, då har vi ett fullständigt kafferep!

   Radera
  6. Sverige blir känt som landet där männen abdikerade.

   Radera