Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2017-06-11 16:04

Skatteverkets websajt nere

Så här i skattebeskedtider har nu Skatteverkets webplats gått ner. Eller som det heter: "fungerar inte just nu".
Skatteverkets hemsida i skrivande stund.
Man kan dock konstatera att felmeddelandet är mycket föredömligt med information om alternativa kontaktvägar.

Även på felmeddelanden ter sig Skatteverket som den mest välskötta myndigheten.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

 1. Ett tecken i tiden, att skattemyndigheten är den sista att kollapsa...

  SvaraRadera
 2. Det är väl den svenska modellen. Ordentliga brandväggar och IT-säkerhet lägger vi pengar på först när något redan HAR inträffat. "För vem kunde veta?" som man brukar säga i myndighetssvängen då det som den simplaste tjänstemannen på gräsrotsnivå sett komma sedan flera år tillbaka. Man kan inte kräva framförhållning eller riktiga åtgärder inom de statliga myndigheterna bara för att alla mellanchefer blir fler och fler och får allt mindre uträttat. Värdegrund och statistikdriven verksamhet ser bättre ut på papper och kräver inte så mycket följdfrågor från de folkvalda när man ska redovisa hur man har använt slantarna.

  SvaraRadera
 3. Felmeddelandet till trots fungerar e-tjänster som skattekonto och momsdeklaration. Om än knackigt och med många manuella omladdningar av sidor.

  SvaraRadera
 4. Kanske någon som blev arg för restskatten och beställde en attack.

  SvaraRadera