Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2017-06-11 16:04

Skatteverkets websajt nere

Så här i skattebeskedtider har nu Skatteverkets webplats gått ner. Eller som det heter: "fungerar inte just nu".
Skatteverkets hemsida i skrivande stund.
Man kan dock konstatera att felmeddelandet är mycket föredömligt med information om alternativa kontaktvägar.

Även på felmeddelanden ter sig Skatteverket som den mest välskötta myndigheten.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

 1. Ett tecken i tiden, att skattemyndigheten är den sista att kollapsa...

  SvaraRadera
 2. Det är väl den svenska modellen. Ordentliga brandväggar och IT-säkerhet lägger vi pengar på först när något redan HAR inträffat. "För vem kunde veta?" som man brukar säga i myndighetssvängen då det som den simplaste tjänstemannen på gräsrotsnivå sett komma sedan flera år tillbaka. Man kan inte kräva framförhållning eller riktiga åtgärder inom de statliga myndigheterna bara för att alla mellanchefer blir fler och fler och får allt mindre uträttat. Värdegrund och statistikdriven verksamhet ser bättre ut på papper och kräver inte så mycket följdfrågor från de folkvalda när man ska redovisa hur man har använt slantarna.

  SvaraRadera
 3. Felmeddelandet till trots fungerar e-tjänster som skattekonto och momsdeklaration. Om än knackigt och med många manuella omladdningar av sidor.

  SvaraRadera
 4. Kanske någon som blev arg för restskatten och beställde en attack.

  SvaraRadera