Cornucopia?

Aktuellt

Jämför dig inte med andra - om du inte vill vara bitter - sätt upp dina egna mål och jämför med dig själva!

"If you compare yourself with others, you may become vain or bitter, for always there will be greater and lesser persons than yoursel...

2017-06-01 11:00

Intervjuer, intervjuer, intervjuer

Den här veckan har jag gett tre intervjuer, inklusive i nästan två timmar nu på morgonen, därav inget blogginlägg tidigare idag. Dessutom har jag redigerat klart Höstsol, men nu är jag förhoppningsvis återigen på bananen.

Veckans intervjuer var först åt praktiserande journaliststudenter vid Göteborgs Universitet, och bör dyka upp som TV-intervju på Öppna Kanalen i Göteborg, samt på YouTube.

Andra intervjun var åt en nyhetsbyrå. När den publiceras är jag osäker på.

Och tredje intervjun var åt ett veckomagasin och dyker väl upp i sommar.

Samtliga intervjuer var relaterade till prepping, där jag numera tydligen betraktas som sakkunnig expert kring preppingrörelsen, samt kring mina böcker.

Återkommer snart med ett riktigt blogginlägg.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

13 kommentarer:

 1. Vad säger du Lars om det, kanske inte hemliga men definitivt lite i skymundan, samarbetet mellan Tyskland, Tjeckien och Rumänien där de senare fått två två brigader inkorporerade i den tyska armén? Första steget mot EU-armé eller bara en kortsiktig lösning på budget-problem?

  http://foreignpolicy.com/2017/05/22/germany-is-quietly-building-a-european-army-under-its-command/

  Denna artikel förutspår att de skandinaviska länderna står på tur för eventuella erbjudanden från Tyskland. Det tror jag hade kunnat erbjuda ett mindre laddat alternativ till Nato.

  SvaraRadera
 2. Grattis till intervjuerna då!

  SvaraRadera
 3. Ingen tanke på vlog eller pod..?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som du av effekten av en intervju på förmiddagen, där jag bara suttit och pladdrat, så har det inte kommit något vettigt blogginlägg idag. Hur tror du det skulle bli om jag satt och hade ansvar för produktion av vlog eller pod också? Jag jobbar redan 80 timmar i veckan...

   Radera
 4. OT:Lars du borde ha någon form av verktyg tillgängligt där man som läsare kan ge dig ekonomiskt stöd.Jag bidrar gärna med en tjuga i veckan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jättekul, tack.

   Dock måste sådant hanteras juridiskt korrekt och bokföras, momskvitton utlämnas etc, då jag driver detta som näringsverksamhet och ej kan få skattefria gåvor. Inte så enkelt, helt enkelt.

   Du får stödja via att läsa bloggen, köpa mina böcker eller ngt.

   Radera
  2. Gör en Birro, kör skattefri sponsring!
   http://marcusbirro.blogg.se/2017/may/jag-orkar-inte-mer.html

   Radera
  3. Jo men Birro är ju katolik, han svarar ju inte till Skatteverket utan endast inför Gud. Och kanske påven, då.

   Radera
  4. Men om Jean-Claude Juncker får titeln imperator romaus så borde han kunna säga åt påven att Birro ska betala.

   Radera
  5. Fast jag tror snarare det är titeln "Biggus Dickus" som är aktuell när det gäller den gode Jean-Claude.

   Radera
  6. Jaså, jag hade satt mina pengar på Inkontinetia Buns, men du har kanske bättre källor

   Radera
  7. "Incontinentia Buttocks", min gode man. Jag har fotografiskt minne när det gäller snusk.

   Radera