Cornucopia?

Aktuellt

Finanskursen med hedgefondförvaltaren Karl-Mikael Syding - fem procent rabatt med Cornucopia

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Finanskursen  som erbjuder 5% i rabatt på kursavgiften om du uppger rabattkoden CORNU i samband ...

2017-06-22 11:07

E-novellen Oscar finns nu för nedladdning

Nu är mina andra korta E-novell, den dystopiska/utopiska novellen Oscar, liksom tidigare släppta Berget publicerad i egen regi och tillgänglig för nedladdning. Ni hittar den på iBooks, Bokus, Bokon, Dito eller i min egna lilla E-novellhandel.
Den korta novellens beskrivning låter så här:
"I en framtid där mänskligheten löst miljöproblemen genom att göra sig av med den onödigare halvan av befolkningen får Malin tillstånd att bli gravid och bokar in en träff."
Kategoriseringen kan sägas vara en utopisk eller dystopisk science fiction-novell. En tidigare läsare klassade den som "dystopisk tantsnusk", även om det kanske sätter lite för höga förväntningar.

Oscar har tidigare publicerats på bloggen 2011, men är borttagen sedan några år.

Vill du prova e-böcker har du här ännu en utmärkt möjlighet.

Du kan läsa e-böcker på datorn, på din surfplatta, på din telefon eller allra helst på en för ändamålet tillverkad e-boksläsare, vilket jag själv föredrar.

Kör du iPrylar kan du köpa Oscar direkt via iBooks eller som alla andra via BokusBokonDito eller i min egen lilla E-novellhandel och föra över manuellt. Kör du Kindle väljer du lämpligtvis Bokon, då tjänsten kan konvertera och skicka novellen direkt till din Kindle. Adlibris kommer som vanligt några dagar efter alla andra.

Glöm inte heller att thrillern Berget sedan tidigare finns för nedladdning på Apple iBooks för 19:- SEKAdlibris för 18:- SEKBokus för 19:- SEKDito för 19:- SEKBokon för 19:- SEK eller hos min egen anspråkslösa e-novellbutik för 19:- SEK.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar