Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2017-06-14 12:34

Borås - Bromma: God litterär smak

God litterär smak går att hitta överallt. Exempelvis i lägenheter till salu i såväl Borås som Bromma. Vad sägs om 80 m2 i Borås för 1.79 MSEK eller 49 m2 för 2.65 MSEK i Bromma?
Borås eller Bromma?
Lägenheten i Borås har allt! Och då menar jag verkligen allt! Tre rum! Kök! Badrum! Klädkammare! Tvättmaskin och torktumlare! Balkong! God litterär smak! Finns ingen anledning att inte slå till.

Även lägenheten i Bromma har allt. Två rum! Kök i den öppnaste planlösningen i Sveriges bygghistoria! Badrum! Balkong! God litterär smak! Busslinje utanför! För att inte tala om flygplatsen. Du måste helt enkelt även köpa denna lägenhet, så kan du växla ditt liv mellan metropoler som Bromma och Borås!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

9 kommentarer:

 1. Jo det är ett fel med båda. Det bor grannar inom bösskottsavstånd. Är det mindre än fem kilometer till närmsta granne är det för kort.

  SvaraRadera
 2. Nja om objektet i Borås. Det är ju gamla regementet som byggts om till bostäder och då har jag redan bott där i 15 månader en gång i tiden. Tror inte jag byter min skuldfria bostad mot detta. Även om det säkert är mycket lugnare i korridorerna nu för tiden.

  SvaraRadera
 3. Är inte Borås en sån där islamiserad stad numer?

  SvaraRadera
 4. Ska vi gissa på att köparen av lägenheten i Bromma snart blir väldigt miljömedveten och angelägen i nedläggandet av Bromma flygplats (trots att personen innan kanske tom tyckte det varit smidigt med alternativ till Arlanda)? ;)

  SvaraRadera
 5. Har du någon slags sökrobot som hittar dina böcker på Hemnets annonser? Du kan väl knappast lägga ner tid själv på detta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle ju kunna vara så att det är bloggläsare som ställt fram böckerna när de ska sälja bostaden, och sedan tipsat mig om det hela. Rent hypotetiskt, alltså.

   Radera
  2. Kul hypotes. Men det faller på sin orimlighet att det är till exakt så det gått till.

   Radera