Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2017-06-10 10:45

Anspråkslös lägenhet på Södermalm till fyndpris - prefekt för trainspotters

En bostadsrättsinnehavare med uppenbart god litterär smak slumpar nu bort sin anspråkslösa lägenhet på Södermalm. Vederbörande har helt enkelt efter skriverierna på bloggen tröttnat på det obefintliga utelivet och säljer därför sin trea på 81 m2 nära Tantolunden för att istället flytta till någon nöjesmetropol som exempelvis Ljusdal. Lägenheten är perfekt för dig som gillar trainspotting.
Utelivet på Söder.
Lägenheten är alltså på 81 m2 och liggande på fjortonde våningen har man fin utsikt över både fjärrtåg och pendeltåg, när dessa passerar över Årstaviken. Helt perfekt för dig som trainspotter.

Säljaren har god litterär smak kan man konstatera utifrån bilderna.

Vinkeln mot tågen kan bli lite konstig från den höjden, men takterrassen på 64 m2 alldeles utanför vardagsrummet kompenserar genom möjligheterna att rigga upp rätt sorts utrustning för att fotografera tågen.


Vi önskar alla bokläsaren lycka till med försäljningen.

Tillägg: Enligt uppgifter till bloggen så är det även utmärkt planespotting av sydöstra inflygningen mot Bromma. Med en stor altan kan man dessutom både gruppera eldledningsradar och MANPADs på platsen om man stör sig på eventuellt flygbuller.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

7 kommentarer:

 1. Är det taskiga utelivet på Södermalm något personligt för bloggaren tro?

  SvaraRadera
  Svar
  1. verkar vara ett personligt clickbait trick/ eller som vanligt en "stockholm är skit" provokation, men det kommer ju mycket annat positivt ut ur denna bloggen så det är väl ok

   Radera
 2. Nu skojar du allt.
  Hur ska bloggens fattiga läsare ha råd med den där lägenheten?
  Nej tips på egenproducerat surdegsbröd och ale är nog mer i läsarnas smak och plånbok.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ale är hopplöst ute nu! Är inte suröl den nya IPAn?

   Radera
  2. Suröl är iaf roligare än ale som är sjukt same same.
   Själv dricker jag Brooklyn Lager kvällen till ära. Kvalitet.

   Radera
 3. Ser ut som en fantastiskt bra bostadsrättsförening.

  SvaraRadera