Cornucopia?

Aktuellt

Säkerhetsfunktionerna i Revolut - skaffa kort och få 200 kronor

Detta inlägg är reklam för Revolut . Om du använder denna länk för att registrera dig för ett konto och kort får du 200:- SEK insatt på ditt...

2017-06-12 12:06

Anders Ygeman(s) reaktion på polisens misslyckande: Driva med Moderaterna

Så har inrikesminister Anders Ygeman (s) äntligen reagerat på att åtta nya problemområden uppstått under året och att allt färre poliser arbetar med ingripandeverksamhet medan allmänheten får se sina polisanmälningar skrivas av omgående. Ygeman(s) åtgärd är att driva med att Moderaterna inte har tillgång till polisens hemligstämplade rapport.
"Hö, hö!"
Anders Ygeman har sent omsider vaknat till och twittrar ett skämt om Moderaterna, som enda reaktion på att områden där rättsväsendet och svensk lag inte längre gäller har ökat och att polisen kommer allt längre bort från allmänheten.
Känns seriöst av den kompetensutmanade Ygeman. Sverige har väl aldrig varit tryggare. Tryggare i vetskapen om att vi har politiker som är en del av problemet och inte lösningen.

En seriös politiker hade inte gjort skojfrisk partipolitik av att svensk lag och ordning ska gälla inom landets gränser, utan tagit tag i saken. Anders Ygeman (s) är helt enkelt inte seriös.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

20 kommentarer:

 1. The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it.
  George Orwell

  SvaraRadera
  Svar
  1. In a time of universal deceit, telling the truth is a revolutionary act.
   Också Orwell. Klok gubbe den.

   Radera
  2. Massa tänkvärda tankar från George.
   Who controls the past controls the future. Who controls the present controls the past. George Orwell

   Radera
 2. Ygemans stjärna är tydligt dalande. Dan Eliasson är en katastrof, polisen är i fritt fall och ansvarig minister gör...inget.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst har Ygeman gjort något. Han pratade ju med Ygeman i januari och då lovade Eliasson att situationen skulle vända den 1/7 2017. Så det är bara 18 dagar tills det är fixat.

   Radera
  2. Haha skönt då kan vi andas ut, 18 dagar är ju faktiskt inte jättelång tid:)

   Radera
 3. Undra vad som är störst. Ditt hat för Ygerman eller hans inkompetens?

  SvaraRadera
 4. Snart bara 1 år kvar till valet och inget av de etablerade partierna som vägrar föra den politik som behövs. Blir väl ytterligare 4 år av miss styre och det med all sannolikhet i en kommande lågkonjunktur. Hur många fler utsatta områden kommer vi få då. Kanske bara ett stort?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så det slutar. Ett enda stort område, tidigare kallat "Sverige".

   Radera
  2. Om jag läser korrekt så borde du väl vara nöjd?
   Inga partier vägrar att föra en bra politik!?

   Radera
  3. Sverige ligger i toppen på våldtäkter,varför?
   Man pratar mycket om sk hedersvåld o barngifte som är traditionsbundet för många.
   Våldtäkter drabbar långt fler men det vill man tala tyst om.
   https://www.gatestoneinstitute.org/10522/germany-migrant-sex-crimes

   Radera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  5. Nazistisk retorik med ordet "lügenpresse" raderat. Dessutom länk till Avpixplat.

   Radera
  6. Kan man länka detta då?
   Swedenwatch.com är på stark frammarsch som en motpol till just ljugpresstituerades påståenden om vad som är verkligheten.

   Radera
 5. Ja man kan börja fråga sig vad som kan få det att vända till det positiva..
  Snart får man väl börja fundera på att flytta till något annat land.
  Här är en intressant genomgång av olika alternativ:
  http://mensanen.blogspot.se/2015/06/emigrera.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Ett minimum av intersektionellt flum, jag vill kunna se på TV utan att mötas av två socialister i en "debatt" eller att någon ska kunna säga något utan att alla blir kränkta."

   Radera
 6. Det står väl helt klart för dom flesta att landet kommer att ledas på precis samma sätt oavsett vilken eller vilka partier inom 7-klövern som bildar regering: Med väldigt små avvikelser!Den största avvikelsen blir väl ekonomin för skattebetalarna och för välfärden. Så, i har vi inga realistiska val i valfrihetens förlovade land!

  SvaraRadera
 7. Du menar väl valfrihetens förlorade land?

  SvaraRadera