Cornucopia?

Aktuellt

Valueguard: Näst sämsta januari någonsin för lägenhetspriserna

Lägenhetspriserna i Sverige steg med +1.78% i januari enligt Valueguard. Januari är normalt årets bästa månad, och siffran för januari 2020 ...

2017-05-17 17:49

Stjärndamm nu på pocket

Stjärndamm, tredje och sista romanen i Stjärnklartserien, finns nu som pocket. Ni hittar den hos Adlibris för 54:- SEK, hos Bokus för 55:- SEK och CDON för 54:- plus frakt.
Topplistan science-fiction hos Adlibris. Man kan notera att film- eller TV-aktuella titlar som Handmaid´s Tale och utmärkta 70-talistnördens bibel Ready Player One lägger sig högt.
E-bokspriset på Stjärndamm har inte sänkts ännu, men det brukar komma när den släppts till pocket.

Ni kan även enligt tidigare beställa signerade böcker direkt från mig, men jag har ännu inte fått mina författarex av Stjärndamm på pocket från förlaget. Samtidigt är det avsevärt dyrare att beställa från mig pga bokföringskostnader och fraktkostnader.
Topplistan äventyr & krig hos Adlibris. Midvintermörker-serien börjar bli lite åldersstigen. Trots allt är
Midvintermörker nu en sex år gammal roman. För er som längtar efter något nytt i samma genre kommer Höstsol den 31:a augusti i alla format. Det är en ny serie och ingen uppföljare på Midvintermörker-böckerna.
För er som faktiskt läser sådana här inlägg kan jag avslöja att jag kommer släppa två E-boksnoveller till sommaren, om ni nu är otåliga inför Höstsol.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

8 kommentarer:

 1. Hurra! Den har jag väntat på. Beställde direkt från Adlibris. Dags att läsa om hela serien från början. :)

  SvaraRadera
 2. Läste "Ready Player One" förra sommaren, kände mig lite som Wade, en träffande & kanonbra bok, med rätt känsla ! Är Stjärndamm lika bra ? Men kanske dags att beställa hem alla, jag har ju trots allt läst bloggen gratis ett bra tag nu !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Boken finns gratis (i sammanhanget) på närmaste bibliotek!

   Radera
 3. Cool topplista! Nu blev jag lite sugen på att läsa Operation Garbo igen, den gavs väl ut redan i början på 90-talet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Garbo lästes flitigt på luckan -94 iaf

   Radera
 4. Wilderäng is cornering the book market.

  SvaraRadera
 5. Du borde lotta ut några signerade ex av höstsol till dina bloggläsare.

  SvaraRadera
 6. Stjärndamm nu som pocket heter det väl ändå?

  SvaraRadera