Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2017-05-24 11:04

Slaget om Mosul från luften - i 360 VR

Kommer du ihåg årets julklapp, VR-riggen? Nu kan du faktiskt få intressant användning av den. BBC har släppt en 360-graders film från en irakisk Havoc-attackhelikopter på uppdrag över Mosul.
Så det är bara att dra igång Youtube-appen med filmen ovan (direkt länk) spänna på sig sin Google Cardboard, stoppa ner telefonen i riggen och följa med på en flygtur med en Havoc över striderna i IS-ockuperade Mosul. Faktiskt riktigt intressant att uppleva via en VR-rigg. Ger en helt annan dimension i att själv kunna titta sig runt under uppdraget.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. Jag kan inte låta bli att undra lite över precisionen i skotten de skickar iväg. Vad kan det vara för avstånd???
    Nån som har koll?

    SvaraRadera
  2. Jaaaa just det ! Hur många barn dödade skotten ? och gamlingar ? Häftigt !

    SvaraRadera