Cornucopia?

Aktuellt

Finanskursen med hedgefondförvaltaren Karl-Mikael Syding - fem procent rabatt med Cornucopia

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Finanskursen  som erbjuder 5% i rabatt på kursavgiften om du uppger rabattkoden CORNU i samband ...

2017-05-24 11:04

Slaget om Mosul från luften - i 360 VR

Kommer du ihåg årets julklapp, VR-riggen? Nu kan du faktiskt få intressant användning av den. BBC har släppt en 360-graders film från en irakisk Havoc-attackhelikopter på uppdrag över Mosul.
Så det är bara att dra igång Youtube-appen med filmen ovan (direkt länk) spänna på sig sin Google Cardboard, stoppa ner telefonen i riggen och följa med på en flygtur med en Havoc över striderna i IS-ockuperade Mosul. Faktiskt riktigt intressant att uppleva via en VR-rigg. Ger en helt annan dimension i att själv kunna titta sig runt under uppdraget.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. Jag kan inte låta bli att undra lite över precisionen i skotten de skickar iväg. Vad kan det vara för avstånd???
    Nån som har koll?

    SvaraRadera
  2. Jaaaa just det ! Hur många barn dödade skotten ? och gamlingar ? Häftigt !

    SvaraRadera