Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2017-05-19 13:02

Påminnelse: Föreläser i Härnösand i morgon

En kort påminnelse. Jag håller öppningsanförandet (eng keynote) och föreläser om samhällets sårbaraheter vid kris på Trygghetsmässan i Härnösand i morgon lördagen den 20/5 klockan 11:10 - 12:15. 
Föreläsning på Älvsjömässan.

Verkar finnas många intressanta utställare och föreläsare på mässan, så det kan finnas ett värde för den intresserade att göra ett besök, även för personer från grannkommuner som Sundsvall.

Min föreläsning hålls på Härnösands Teater på Storgatan 9 i Härnösand och tidpunkten är alltså 11:10.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer: