Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2017-04-06 10:21

Rysstrollet LXV:s avskedsbrev

Jag bannade rysstrollet LXV från bloggen nyligen, då jag tröttnade på hans Kremlpropaganda och lögner som pågått sedan minst Maidan i Ukraina 2014. Nedan följer hans avskedse-brev, som alla säkert är jätteintresserade av att läsa.
Sveriges flagga om LXV får bestämma. Den ryska dubbelhövdade örnen.
I yttrandefrihetens namn har jag tolererat rysstrollet LXV:s lögner och spridande av diktaturen i Kremls propaganda sedan Euro-Maidankrisen i Ukraina. Trots allt ser vilken normalbegåvad människa som helst genom dravlet. Men när han börjar använda ord som rövhål, så fick det faktiskt duga, så jag bannade honom med den nya banningsroboten.

Nu fick jag ett litet e-brev som tack, som ni säkert vill läsa.

E-brevet från LXV Aeterna lyder som följer:
"Tjena Cornuboten!
Upptäckte helt plötsligt att mina kommentarer har blockerats i din trollfabrik.
Jag köper inte sandlåderesonemanget om att jag har kallat någon för "rövhåll" endast pga att jag bad vederbörande om att ta ut sitt huvud ur röven, samtidigt som jag tillhandahöll en artikellänk som motbevisar vederbörande snöflingas "argument".
Det är lugnt trollet, du är varken den första eller sista nyttiga (eller så är du kanske välavlönad istället för nyttig) idioten som "bekämpar eld med eld".
Lycka till med trollfabriken och med din tjänst som jänkarkuksugare!
LXV"
Jag känner inte att jänkarkuksugare är rätt formulering för att som Kremldiktaturens kreatur bli avbannad från bloggen. Så tänker jag. Sedan stavas rövhål med ett gement l, inte med två. Just olika former av könsorgan, sexualhandlingar och kroppsfunktioner är extremt vanligt förekommande i ryskt svordomsspråk, sk mat. Det fungerar inte bra på svenska heller, men jag avstår på grund av god smak från att publicera ett ryskt exempel, men man kan väl säga att röven, rövhål och kuksugare är ganska milda uttryck i mat.

I Sverige gård oftast bruket av könsord som kommunikationsmedel över någon gång i tonåren, medan det i Ryssland lever kvar tills man dör med vodkaflaskan i handen. Vilket iofs kan inträffa i tonären ska medges.

Eftersom jag är en omtänksam människa så stänger jag av kommentarsmöjligheter till detta inlägg, då Det eviga felstavade ljuset inte kan gå i svaromål pga banningen. Men jag tänkte att det kan vara trevligt att ta del av hur sakliga och välformulerade Kremls kreatur är. Jag lägger inte heller ut IP-adress och e-postadress till trollet, utan nu vinkar vi hejdå!

Till Kremldiktaturens övriga kreatur är beskedet - vårda språket och följ kommentarsreglerna om god ton och respektfullhet. Krama varandra på Internet!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.