Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2017-04-21 15:27

Fredagsmys: Visning av perfekt läsarlägenhet på bästa plats i Nacka Strand

Dags för lite härligt fredagsmys igen! En läsare med mycket god litterär smak har visning av sin perfekta läsarlägenhet på Nacka Strand i helgen. För endast 4 975 000:- SEK och 6 248:- SEK i månadsavgift kan du också tre rum på totalt 92 m2 med hångelavstånd från färjan från Nybroplan. Här bor du alltså bara en båttur från Stureplans köttmarknader, men kan ändå koppla av från centrumpulsen närhelst du vill.
Från Stureplans korvfest är det bara 528 meters avstånd till färjan, där du kan fortsätta hånglet och sedan har du bara dryga hundra meter till lägenheten.
Lägenheten i det sk Mannagrynskvarnen kan bara sägas vara i ståndsmässigt toppskick och med denna lägenhet i din ägo blir det mycket ragg.

Från hallen kommer du direkt in i köket, där champagnen (inte någon posörskit som Moet) redan står på kylning. Därifrån kan ni fortsätta till badrummet, vardagsrummet eller något av de två sovrummen för att avsluta kvällen, efter att ha beundrat det litterära utbudet i fönstret.

Kort sagt en perfekt ragglägenhet för dig som mot all förmodan fortfarande är singel. Bo mitt i stan, vid vattnet, men utan att behöva betala Strandvägenpriser.

Lägenheten kan beskådas här, komplett med god litterär smak, och visning är det på söndag mellan klockan 14:00 och 14:45.

Något för er alla att fredagsmysa över.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

33 kommentarer:

 1. Borde inte en prepper som du rekommemdera bortamatch så att inte alltför många får koll på var ditt förråd finns?

  SvaraRadera
 2. Vem FARAO vill "häcka" på Stureplan bland en massa "ängsliga" brats och "pappas pojkar" i lånad Pårrrsche ?
  ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Damerna är fina där, så det är värt det.

   Radera
  2. Nä! Bara en massa typ "bloggerskor" och dito wanna-bees, rökande förortsblondiner etc.
   INITE min typ av damer... ;-)

   Radera
 3. Off topic! Vad har hänt med blogg länkarna nederst?!

  Go helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma problem för mig.
   Igår och idag...

   Radera
 4. Varför skulle någon som vill ragga köpa en 3:a i nacka strand? dessutom för 6,2 i månaden!?! gaargh!
  vill man ligga är det väl bättre med råtthål i city med max 1000 i avgift.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänkte du att det är i råtthålet msn sätter skottet i råttan?

   Radera
  2. Stämmer. De där små lägenheterna är visserligen apfula, men snittet bland folk som hänger på Stureplan för att ligga är även det apfult. Vad gäller klass det vill säga (även om de inte briljerar med det yttre heller). Bodde där ett tag och aldrig mer.

   Nacka Strand är i det här sammanhanget (Stockholm) ett mycket fint område. I princip skulle jag kunna slå till på en sån där lägenhet om jag tänkt bo här på lång sikt, och gillade betongslum (hela konceptet att göra livsplan i en trång lägenhet i en socialkollektivistisk BR-förening där man samsas om vardagsnormerna).

   En av de bättre annonserna här inne.

   Radera
  3. För de pengarna får man ju faktiskt ett nytt präktigt ordentlig eget hus i en bättre förort samt en ny kombi att ställa på uppfarten!
   :-)

   Radera
  4. Som detta exv.

   https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-vallentuna-kommun-asattravagen-9-11147415

   Radera
  5. @bengt: hela inlägget handlar om att ligga. o vilka koola brudar ligger med snubbar med kåk o kombi?
   @linus: nacka strand är inte så dumt. men inte om man vill ligga. (men det kan finnas möjlighet till båtplats nedanför - o det är ju inte så dumt, även om höggarnsfjärden är bra trälig. men inte fan får man ligga i nacka strand - även med båtplats.)

   Radera
  6. @Lotta Trouble:
   Nej, ytliga spåniga våpiga spacklade "bimbobellor" med sågspån, mode och plast i huvudet - "koola brudar - kanske inte...
   Men VEM är intresserade av dessa ?

   Däremot! Skötsamma, ordentliga, seriösa och trogna och som har något mer att tänka med innanför pannbenet föredrar den trogne utbildade och seriöse killen med hus och kombi !
   ;-)

   Radera
  7. Rätt, Bengt!
   Finlandsbåtarna passerar ju vid husknuten vid Nacka...
   Annars far man med eget fartyg och, om ödet är gunstigt ,hemför en finska!
   Tack för passningen.

   Radera
  8. @Bengt den som inte får ligga med tjejer i Stockholm får inte ligga överhuvudtaget, så jag vet inte om det är en faktor.

   Det där med ligglägenhet på Stureplan handlar mer om att man kanske personligen inte vill ligga i en gränd, om man nu vill ligga med Stureplans-folk överhuvudtaget.

   Radera
  9. Ja, när jag och min kamrat ibland frekventerade Stureplans "inneställen" ( East, Biblos, Komapniet etc. ) så fick man "erbjudanden" av damer man knappt skulle vilja ta i med asbesthandske och tång ens!

   Till slut enades jag och min kamrat att NU fick det vara slut med detta "Stureplanande" varför vi nästkommande helg i början på November åkte upp till Hälsingland för att paddla kanot i Woxnan !
   ;-)

   Radera
 5. "Från Stureplans korvfest" låter nästan lite homoerotiskt.

  SvaraRadera
 6. Det verkar vara en fin Moderatkommun så man slipper lotteri med barnens skolgång också.
  Ingen risk att ens barn bussas till Al-Aqsa Jihad Mosque school om man får nitlott i tombolan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns en hel del hyresrätter här i Nacka så pöbeln är högst närvarande.

   Radera
  2. Du menar "Kriminalaberg" ? ;-) ( Jarlaberg )

   Radera
 7. Nu går väl lilla "Emelie" inte till Nacka strand, men rätt nära!
  Emelie hade namnsdag igår.
  Båten uppkallad efter Per Anders Fågelströms litterära skapelse i Mina drömmars stad.
  Tur det inte blev Elisabeth i samma roman serie!
  Jag funderar nämligen stundtals över vilket som är mest romantiskt . En hundrastplats- eller Rättsläkarstationen i Solna...

  SvaraRadera
 8. Många avundsjuka röster i kören idag. Vem vill inte ha strandnära boende med egen båtplats? Gillar själv att titta ut över vattnet när jag äter frukost, det är bara så lugnande medan SVT-skval-TV står på i bakgrunden.. Men jag bor inte i stan, vilket är bra då jag gillar att titta på vattnet även från den överdimensionerade altanen vilket knappast står till buds i innerstaden.

  Brukar ta ett morgondopp på sommaren. Vilken sommar som helst ska jag simma över hela sjön och tillbaks. Hittills har jag bara tagit mig halvvägs och tillbaks. Växlar förstås mellan simsätten för att inte trötta ut mig i onödan. Föredrar s.k. gubbsim på rygg.

  Annars är jag rätt övertygad om att våra förfäder en tid var vattenapor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. DDR tv?
   Trodde ej det om dig!
   Simma i 15-6 gradigt vatten?
   Tja, i min våtdräkt, kanske.

   Radera
 9. Vad är det som hänger på väggen bredvid sängen? John Holmes limited edition?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha ha...
   Noterade också denna fallossymbol... ;-)
   Kallas väl också dildo...

   Radera
  2. Ja, haha, vad hänger på din vägg då?

   En del människor kan inte glädjas åt andras välgång, för de är så fast i sin egen miserabla situation så att de önskar att alla som har det bättre illa. Men du är inte sån, eller hur, utan en rejäl helyllesvenne, precis som jag och de flesta.

   Radera
  3. Kära qwerty,
   Om du läser om kommentarerna så inser du att de inte innehåller någon värdering. Jag är genuint intresserad av vad detta föremål är (behöver hjälp här då jag inte har läst 20p hink-kissning på Konstfack). Om det är en hemma-avgjutning i gips är jag den förste att gratulera säljaren (har gjort det själv, men då var det mest ungarnas händer och fötter). Eller har säljaren bara en groteskt tung morgonrock.

   Radera
  4. Det är ett flamingohuvud i tyg. Just nu är det är poppis att ha djurhuvuden i tyg på väggarna, speciellt i barnens rum.

   Radera
 10. Saltsjöqvarn mina vänner, inte Nacka Strand...

  SvaraRadera
 11. Med risk för att låta homo, de vita handdukarna (tvättbrädeform typ) i badrummet är coola, nån som vet vart dom säljs eller vad dom heter?

  SvaraRadera
 12. Ni är lite "grabbiga" i kväll, va?

  SvaraRadera