Cornucopia?

Aktuellt

Safaris integritetsskydd hindrar kommentarer på bloggen - bugg när du försöker stänga av

Det är nu utrett varför det inte går att kommentera på bloggen för en del användare av Apples Safari-webläsare. Apples (förvisso Open Source...

2017-03-24 22:06

Fredagsmys: Too soon, IKEA?

Dags för lite fredagsmys. Jag har varit på IKEA hela dagen, därav sent fredagsmys.
Too soon, IKEA, too soon?
Fast finns det något müsigare än att gå på IKEA.

Speciellt på lönefredag!

Fast döm om min förvåning  om att jag aldrig varit med om så folktomt på IKEA Kållered som denna lönefredag. Kanske var alla hemma och fredagsmyste med sin nya lön?

Trevligt fredagsmys på er iaf!

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

22 kommentarer:

 1. Lönefredag... Hade ingen aning, och vem bryr sig? Tror snarare att själens tomheten beror på mer prosaiska händelser som exempelvis ishockey och Let's Dance. Observerar på FB att många vänner ondgör sig eller hurrar oförblommerat för sitt lishockeyag. Vissa verkar till och med missta korrelation med kausalitet, att döma av deras uttalanden. En slags spirande primitiv form av religion av typen, ja, jag gjorde så här när de gjorde mål. Om jag gör det igen nog intensivt så gör de mål igen.

  Inget nytt under solen. Läste ett papper där författarna hade lyckats att få duvor att utföra religiösa ritualer genom att utfodra dem slumpmässigt. Vad än duvorna gjorde när de fick maten förstärktes. Märkliga danser blev resultatet. Finns på youtube.

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Lönen kommer på måndag så det är väl förklaringen.

  SvaraRadera
 4. Tomt på IKEA. Låter nästan som en konjunkturindikator.

  SvaraRadera
 5. Kommer genast att tänka på Emil och hans mamma Carola som blev ihjälstuckna av ett 43-årigt eritriansk barn på Ikea för snart 2 år sedan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, bloggaren är tydligen feg!
   Vågade sig inte till Västerås.
   Det gjorde ju inte er "statsminister" heller trots att han var i närheten.
   Var på IKEA Zawentem i Belgien efter detta hänt i Sverige.
   Stor tavla med annons för knivar utanför varuhuset.
   Koordination mellan koncern delarna...

   Radera
  2. Mc-klubben Donalds i Kolmården hade iallafall den goda smaken att ta ner skylten "Hungrig som en varg?" sedan ulvarna dödat en djursköterska.

   Radera
  3. McDonalds menar du?

   Radera
  4. Korrekt analys! Varför skriva enkelt om man kan krångla till det?
   Igår kväll när jag med buss passerade McDonalds, så sa en gammal gubbe bredvid (knappt yngre än jag), att Donalds är världens största Mc-klubb, ett epitet jag inte ville undanhålla läsekretsen.

   Radera
  5. @Aktiepohlman

   Vargattacken var givetvis fruktansvärd, men kvinnan struntade faktiskt i protokollet som säger att man aldrig ska gå in i hägnet ensam. Man kan knappast skylla det hela på vargarna då dom bara instinktivt går igång på ett litet köttbyte (kvinna 45-60 kg). Vargar kan i grupp ta älgar på upp till 550 kg, så kvinnan hade givetvis ingen chans när flocken anföll.

   Radera
 6. Slash halshuggna. Lite svårt att veta då media och polisen mörkade incidensen något oerhört.

  SvaraRadera
 7. 19 cm svart kan man anta att han har också afrikan som han är.

  SvaraRadera
 8. Vörda?
  Kan det rentutav vara det nya ättestupan?
  Vackert namn lik förbannat.
  Skall nog inte tipsa barnen om Ingvars nya(?) påhitt.
  Kanske herr Nuder ligger bakom?
  Slut på pensionsgnäll, lik(!)som.

  SvaraRadera
 9. Ja det där med särstavning och någon form av respekt är alltid svårt för vissa....

  SvaraRadera
 10. Ahh, nu fattade jag...

  SvaraRadera
 11. Nu undrar jag vem som tvingar dig till IKEA på en fredag ? Har du träffat någon ny fjälla ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men, Niklas, hänger du inte med...

   Radera
 12. Själv hängde jag på låset på IKEA kl 10 i morse, ok tid men fler än jag trodde som var där. Fredagkväll är nog optimal tid för IKEA med dito lördag och söndag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har för mig onsdag morgon är bättre.

   Radera
 13. Ikea vördar om vad då, livet? med köttyxan! Vore intressant att höra bloggarens synvinkel på det hela istället för att gissa.

  SvaraRadera
 14. Hur gör man för att få mer ryska damer i annonserna och mindre innehåll på cornucopia? Jag har just installerat Songblocker (Songblocker launch och är mycket nöjd. Men jag ser möjligheter bortom detta att kunna stödja stötbloggaren i ännu större grad genom att ta bort störande innehåll och bättre kunna njuta av annonserna. Finns detta redan som plug-in till min nätbläddrare, Firefox? Någon som känner till?

  SvaraRadera