Cornucopia?

Aktuellt

Säkerhetsfunktionerna i Revolut - skaffa kort och få 200 kronor

Detta inlägg är reklam för Revolut . Om du använder denna länk för att registrera dig för ett konto och kort får du 200:- SEK insatt på ditt...

2017-03-12 15:55

Fantastisk lägenhet i Österåker om du har god litterär smak

Har du god litterär smak? Då bosätter du dig i en fantastisk tvåa i Åkersberga som nu finns ute på marknaden. Den är så exklusiv att den till och med inte går att värdera!
Där Roslagsbanan slutar på KTH finner man dessa engagerade studenter!
(Hade inget relevant foto för Åkersberga och Österåker - lev med det)
Österåker och Åkersberga ligger som bekant naturskönt i södra Roslagen, på perfekt pendelavstånd med Roslagsbanans underbara pendeltåg, som slutar perfekt vid Kungliga Tekniska Högskolan. Helt perfekt studentlägenhet för telningen som ska bli ingenjör, då avståndet till stationen från lägenheten inte är längre än att det går att krypa.

Lägenheten har allt till en månadsavgift om blott 3 002:- kronor. En sk walk in closet ("klädkammare" eller "förråd" som det hette förr). Balkong! Badrum! Sovrum! Kök! Spis! Kylskåp! Diskmaskin! Ytterdörr! Fönster!

Det är till och med sjöutsikt i form av Åkers kanal synlig från balkongen, där man kan sitta på kvällen och njuta av tillvaron. Dessutom erbjuder ju vattendraget möjligheter till vattenförsörjning för den filterutrustade när apokalypsen anlänt!

Perfekt lägenhet, till perfekt pris (okänt - ovärderlig kort sagt) och lagom stor för telningen som ska börja studera vid KTH. Efter att själv tagit mig genom studierna i ungefär samma typ av lägenhet (fast Mölndalsån istället för Åkers kanal) kan man ju inte bli annat än nostalgisk.

Nu önskar vi denna litteraturläsare fortsatt lycka i bostadskarriären och livet i övrigt!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

6 kommentarer:

 1. Borde ha haft en stor poster med herr bloggare, tillika författaren, på väggen.
  Som ung, kanske, namngivet i James Joyce fotspår.
  Med den klassiska monologen bifogad?

  SvaraRadera
 2. 2:a? Jag har annars hört att det finns en massa ettor i Österåker. Tydligen någon sorts gated community.

  SvaraRadera
 3. Bästa med Åkersberga är ju väg 276 till Penningby!
  Vacker och trivsam.
  Sedan är det bara slutspurten kvar till Skärgården.
  Nackdelen dessa dj-a fartkameror .
  Har märkligt nog klarat mig även när jag kört ensam.

  SvaraRadera
 4. KTH.. Jag är inne på min sista termin nu. Tänkte på en fråga som det vore intressant om du ställde:"Har du fuskat i skolan?". Vore intressant att se hur många som svarar ja...

  Mina erfarenheter är att varje person jag känt både på gymnasiet och på kth har fuskat på ett eller annat sätt. Antingen kopierat andras arbeten eller fuskat på tentor. Sen är det osäkert om alla kommer svara ärligt, vissa kan även ha "glömt".

  SvaraRadera
 5. I vissa yrken rätt svårt att fuska!
  Kontroller från tvenne håll om man så säger.
  Rätt kul göra ett hyggligt jobb även.
  Tur man inte häckade i Trollhättan...

  SvaraRadera
 6. Förresten, om man har småttingar nu så finns det ju en rimlig chans att Roslagsbanan går ända in till Centrum när det uppnått den alder då de får gå på krogen.

  SvaraRadera