Cornucopia?

Aktuellt

Swedbankkund - vilken bank ska du byta till?

Detta inlägg är att betrakta som reklam. Tillsammans med Compricer kan bloggen nu presentera jämförelser mellan alla bankers bolåneräntor ...

2017-02-15 14:15

Stjärndamm på bokrea hos Adlibris

Adlibris erbjuder exklusivt Stjärndamm som inbunden på bokrea för endast 119:- SEK. För er som inte vill vänta på att pocket släpps den 15:e maj så är detta ett utmärkt tillfälle att få era händer på sista boken i Stjärnklart-serien.
Ni som inte vill betala fullpris för era böcker får normalt vänta till de släpps på pocket, vilket i fallet Stjärndamm sker den 15:e maj.

Exklusivt tillsammans med Adlibris kan ni dock förboka Stjärndamm inbundet på bokrean för endast 119:- SEK. Även de sista inbundna exemplaren av Stjärnfall som inbunden finns att köpa på rean hos Adlibris för 69:- SEK eller 65:- SEK hos Bokus. Stjärnfall på inbundet finns till skillnad mot Stjärndamm på den allmänna rean och ska även gå att köpa inbundet i fysiska butiker.

Stjärnklartserien har nu sålt runt 115 000 böcker, även om Stjärndamm ännu inte finns på pocket, och Midvintermörker-seriens två böcker har sålt runt 95 000 exemplar. Stjärnklartserien kommer nu också ut i Polen i samtliga format, inklusive ljudbok hos Storytel, gissningsvis mot slutet av året.

I övrigt är min nästa roman Höstsol nu färdig och kommer släppas i september. Beskrivning av denna första bok i en ny säkerhetspolitisk thrillerserie om planerade två böcker, med avstamp från dagens verklighet, samt omslaget, väntas nog offentliggöras ganska snart. Höstsol är än så länge på drygt 600 sidor (mot Midvintermörkers inbundna ca 430 sidor) och mina provläsare har samtliga sagt att det är min absolut bästa bok hittills. Angående sidomfånget har jag i preventivt syfte strukit ett tjugotal kapitel, som får komma i uppföljaren istället. Boken är just nu på 148 kapitel, vilket kan jämföras med t ex Stjärnklarts sjuttioåtta (?) och som ni märkt på bloggen under hösten har bloggandet blivit lidande på grund av skrivandet av Höstsol.

Nu ska jag sätta mig och skriva en baksidestext, en sk saga, för Höstsol. Vilket inte är det enklaste, eftersom boken innehåller en hel del vändningar och vad den egentligen handlar om inte bör framgå på baksidan. Den öppnar iaf i Basra, Irak och fortsätter sedan med platser som Lidingö, Ålsten, Kråk, Moskva, Skövde, irakiska Kurdistan, Mariupol i sydöstra Ukraina, Uppsala, Södermalm och Narva. Kanske kan den klassas som en internationell technothriller och det hittas också miljöer från städer och platser som New York, Washington, Oslo, Bryssel, Island, Grönland, Georgien, plus en del andra som kan avslöja för mycket av handlingen.

Det har varit en del researchresor och studiebesök för Höstsol, även en del som jag av personliga säkerhetsskäl inte skrivit om. Här har vi t ex gränskontrollen till Kaliningrad.
Gränskontrollen Polen - Kaliningrad.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

8 kommentarer:

 1. Har du inte med ditt hatade Täby?
  Märkligt...

  SvaraRadera
 2. Grattis till responsen från provläsarna, grymt bra jobbat!

  SvaraRadera
 3. Ser verkligen fram emot Höstsol, dina böcker blir bättre och bättre: språk, uppbyggnad, miljö och personbeskrivningar, rubbet.
  Höstsol kommer bli en succé!

  SvaraRadera
 4. Blir det någon film eller? Ser fram mot våren först, men har givetvis intentionen att köpa en Höstsol.

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera
 5. Skulle kunna tänka mig köpa om du inte var en Trump hatare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du är konsekvent och t ex utreder om Arla är Trumphatare när du köper mjölk osv.

   Radera