Cornucopia?

Aktuellt

Istället för bankfack?

När allt fler banker stänger ner sina bankfack och alternativen kräver att man rycker upp hela sin ekonomi, alla kort, konton, appar, sparan...

2017-02-25 14:07

God litterär smak? Optimalt lägenhet till salu i Tyresö

Ännu en läsare med god litterär smak säljer sin bostad, en helt optimalt planerad lägenhet i Tyresö. Nu när Insatsstaben och Marinstaben ska flytta från L24 till Muskö, så är detta på perfekt pendlingsavstånd, samtidigt som familjen är på kärnvapensäkert avstånd från mer än 800 kt mot Muskö. Det skallrar knappt i rutorna uppe i Tyresö!
Trots att Tyresta Nationalpark förekommer i Höstsol, så hade jag ingen bild från Tyresö, så ni får nöja er med ovanstående foto från Värmdö.

Lägenheten på 80 m2 och tre rum och kök kostar blott 3 395 000:- SEK och har allt. Kök! Badrum! Två sovrum! En sk walk in closet (eller som det hette förr - klädkammare).

Kärnvapensäkert är det också, utan några kärnvapenmål inom glaskrossavstånd vid 800 kt Topol-M luftbrisad.

Kort sagt finns det ingen anledning att inte köpa denna bostad.Har för övrigt noterat att frekvensen av mina bokläsare som säljer sina bostäder ökar. Vet inte om det säger något om vår samtid eller läget på bostadsmarknaden?
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

7 kommentarer:

 1. Hade varit intressant att se huruvida bloggläsare med god litterär smak väljer att flytta från ställen som det står Topol-M eller Iskander målat på något fotoförbudobjekt inom rutkrossaravstånd.

  SvaraRadera
 2. En lägenhet i Tyresö med start på 3.4?

  SvaraRadera
 3. Stringbokhylla!
  Synnerligen ovanligt i dagsläget, inbillar jag mig.
  Trägolv?
  Tja, blivit så förälskade i stengolv numer, att vi blivit avvanda.
  En liten fråga: croissant i sängen.
  tala om smulor1
  Liten kanna och två stora koppar?
  Som ni märker går jag alltid på väsentliga detaljer...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som vanligt - När något känns som mest ute och avlägset blir det på modet igen. Stringhyllan är hipp igen. Men det har den också varit i några år i de mer kulturella kretsarna.

   En äkta Stringhylla kännetecknas av att hakarna på hyllplanen är ledade likt ett gångjärn, inte fasta som krokar. Dessa är oönskade kopior.

   Radera
 4. Eller att bloggarjäveln aka författarnajäveln säljer allt mer av sina alster. Inte helt oförtjänt om så vore.

  SvaraRadera
 5. "Har för övrigt noterat att frekvensen av mina bokläsare som säljer sina bostäder ökar."

  Det beror förstås på att en sann prepper har insett att det är dags att omvandla bostaden till guld och omgruppera till BOL.

  SvaraRadera
 6. Kan också vara så att stylisterna fattat att dina böcker säljer.

  SvaraRadera