Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2017-02-02 21:21

God litterär smak? Den perfekta ragglägenheten är nu till salu i Malmö!

Har du god litterär smak, så är det vägen till lyckat ragg och större lägenhet. Den perfekta raggningslägenheten för dig som är liggbar och tänker bo i Malmö finns nu till salu.
Malmoe!
Alla vet ju att för att få ligga måste man ha en centralt belägen lägenhet. Nu har du chansen att få ligga så himla mycket att du till slut kommer behöva flytta till en större lägenhet. Detta genom en perfekt och liggbar 1.5 rummare (allrum och liggrum) vid självaste Folkets Park i Malmö om hela 47.7 m2 i olika kombinationer och ställningar liggbara kvadratmeter. Vi pratar alltså Möllevången här. Malmös svar till Stockholms Södermalm, men lite mer hipster, lite rödgrönare och mycket mer ligga!

Lägenheten ligger högst upp i huset på fjärde våningen, så ni har gott om tid att värma upp i hissen och dessutom endast stör grannar åt tre håll.

Annars har lägenheten allt. Badrum (kommentarer överflödiga)! Kylskåp för champagnen! Skafferi för rödvinet!


Tillägg: Föräldrar varnas - köp inte denna till er telning, för ni vet ... ligga.

Tillägg 2: Visning på söndag. Man vet aldrig vad som kan hända när två singlar går på en visning. Nudge, nudge!

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

24 kommentarer:

 1. Helvete vad billigt det är i malmö.

  SvaraRadera
 2. Det är nästan lite torsdagsmys-stämning över det här inlägget.

  SvaraRadera
 3. På bilden ser det ju inte ut som Möllevången, snarare Västra hamnen? Men, jag är inte så bevandrad i Malmö nuförtiden. Om det är Möllevången kan det förklara det låga priset. Ingår skottsäker väst?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är Västra hamnen på Cornus bild, kände mig lite lurad faktiskt.
   Väst säljs separat.

   Radera
  2. Precis, det är Värsta Hamnen på bilden. Bra att bo där om man är pensionär, det finns bara en bro ut som alltid är under renovering samt vägen mot Limhamn. Räkna med att det tar en halv dag att komma ut till E6.

   Lägenheten i fråga ligger dock på Möllevången. Lukten kommer på köpet - en mustig blandning av krutrök, ruttnande grönsaker, råttspillning, hasch och förra helgens spyor från Goldens uteservering.

   Radera
 4. Kommer mig, spontant, att tänka på Ingemar Bergman ( känd från någon ny svensk sedel...) och hans film "Kvinnors väntan".
  Hisscenen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag borde ju ha vett att inte lita, helt, på herr bloggaren.
   Det fanns ju inte hiss.
   Till och med mäklaren erkänner detta i annonsen...
   Tala om prestation att lyfta bruden över tröskeln.
   Fyra trappor fordrar nog 10500 meter per dag i daglig löpträning innan giftermålet.
   Alternativt håller man fast den gamla partnern och slipper tröskellyft.

   Radera
 5. Synd att det ligger i Skåne bara. När ska vi lämna tillbaka eländet till den lede Dansken. Dom kanske kan försvara det bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, när? Jag står inte ut i knugariket.

   Radera
  2. Skåningarna har ALDRIG sett sig en del av statsmakten Sverige med bas i Stockholm...
   Ännu denna dag flera 100 år efter slaget vid Lund 4:e December 1676 har skåningarna aldrig assimilerats och begreppet "noll-åtta" är ett SKÄLLSORD !

   Radera
 6. Pangstaden Malmö växer explosionsartat. Många som gillar överraskningsmomentet innan själva ligget där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med tanke på hur det går till i de aktuella kvarteren är det nog troligare med ett överraskningsmoment EFTER ligget. Klamydia, Gonorré etc - gifts that keep on giving.

   Radera
 7. Ragg, menar du att förra ägaren inte städat bort hundhåren?

  SvaraRadera
 8. VEM vill bo i Malmö ?
  Sveriges mest bidragsberoende och snart bankrutta kommun ...
  Dessutom Sveriges mest våldsutsatta kommun...

  En stad där attityderna på gator och torg mest liknar det sena 30-talets Berlin men där det idag inte är brunskjortor som står för trakasserierna utan skäggiga män från MENA i stora svarta "feta" BMW med guldiga fälgar som gör somd e vill på gator och torg...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Meh, jag är i Malmö praktiskt taget dagligen och jag har då aldrig blivit trakasserad av några skäggiga män i BMW. Du skarvar friskt.

   Radera
  2. ...för att ingen capo vågar sätta upp sig mot Don Ben Dover?

   Radera
  3. Malmös "farlighet" överdrivs ständigt och jämt. Håll dig utanför Seved och Rosengård så är det som vilket innerstad som helst.

   Radera
  4. Ja, och när det gäller Rosengård så är det väl typ Herrgården som kanske kan vara lite läskigt. Andra delar är rätt OK.

   När det gäller Seved så minns jag att det inte var bättre runt milennieskiftet. På den tiden fanns det minst en hyreskåk där som helt hade tagits över av hemlösa och där Securitas fick gå in och slänga ut allihop innan det skulle börja renoveras. Bilden av förfall är starkt överdriven, Seved har alltid varit genomruttet så länge jag kan minnas.

   Radera
  5. Håller helt med. Har köpt och sålt lite blandade varor i Rosengård ett par gånger, inga problem. Jag har också spenderat tusentals timmar på kvällar och nätter i Malmö de senaste sexton åren utan att någon lyckats råna eller slå ner mig...

   Men ja, Seved + Herrgården + de mer suspekta svartklubbarna kan man väl undvika.

   Radera
  6. Som vanligt en ny "Bengt" som inte har koll och raljerar osmakligt. Mina 40 år i staden blir förhoppningsvis 40 till. Måhända fler hederstinna kids med skjutvapen men trots allt färre brott än de flesta stadsdelar i exempelvis hufudstaden. Hör av dig så bjuder jag på rundvandring.

   Radera
  7. Nästan aldrig nämns det att Malmö samtidigt är omringat av Sveriges blåaste och "rikaste" kommuner. Det finns jobb i Malmö, men nästan ingen som jobbar där bor där, utan de har bildat rikemansghetton strax utanför för att slippa skatt. T.o.m. Svedala börjar bli till det. För bara 10 år sedan benämndes det som Svetthåla, nu liknar det Lilla Vellinge.

   Kvar i Malmö är alla socfall och invandrare, och när socfallen bara träffar andra socfall blir problemen flerfaldigt större. Sen gnäller ghettoexklaverna på att det är stökigt i Malmö och ojar sig över att deras skatt åker dit, men de ska likväl in och jobba, använda alla faciliteter och stöka runt.

   I rättvisans namn ska väl sägas att det är väl tyvärr en ganska logisk handling i ett snävt individuellt perspektiv, men det sabbar samhället. Hade vi haft det danska skattesystemet istället för det efterblivna svenska, så hade inte skillnaderna varit så sjukt stora och problemen bara en bråkdel.

   Radera
 9. Tänker på en scen ur en klassisk amerikansk komedifilm...
  En ungkarl som bjuder hem en "puma" och när hon öppnar en garderobsdörr så poppar en "uppblåsbar Barbara" ut...
  ;-)

  SvaraRadera
 10. Ja det kanske är rätt ställe för mig att skriva om postmodern lyrik och äta makrobiotisk mat. En författarlya i den digtaltraumatiskaposttrumpåldern helt enkelt!

  SvaraRadera