Cornucopia?

Aktuellt

Läsarna inte oroliga över coronaviruset - dags att media tappar intresset?

Läsarenkätens 1773 respondenter visar att bloggläsarna inte är oroliga över coronavirusutbrottet, utan som det ofta är handlar det om att de...

2017-01-17 19:52

Vad Aftonbladet Kultur inte säger om sitt spridande av Kremls lögner

Aftonbladet Kultur har anlagt moteld mot anklagelserna att de är Sveriges viktigaste spridare av Kremls propaganda. Man har fått stöd här och var och kräver nu att UI:s Martin Kraghs forskningsrapport censureras och tas bort från Internet. Men det är också väldigt intressant att se vad Aftonbladet Kultur inte skriver i sina motangrepp.
Svenska flaggan med den dubbelhövdade ryska örnen. Nu blir Aftonbladet Kultur glada!
Aftonbladet Kultur kräver alltså att en vetenskapligt granskad (eng peer review) artikel tas bort och censureras, eftersom den konstaterar att Aftonbladet som Sveriges störstas sajt förstås får mest spridning när de återger Kremls propagandalögner.

UI:s Martin Kragh skrev bland annat följande om tabloiden Aftonbladet:
"The far left has its own separate journals and media channels, but the most important interlocutor of a pro-Kremlin ‘left’ narrative since 2013 has been the culture pages of the Swedish tabloid Aftonbladet, one of the largest evening newspapers in the Nordic countries. 
På punkt efter punkt har Aftonbladet Kultur publicerat Kremls propagandalögner och vem som helst som är påläst kring Kremls lögner kan se detta. T ex bemötte Patrik Oksanen ett antal av de lögnerna, som Aftonbladet Kultur publicerade för ganska exakt ett år sedan. På punkt efter punkt skrev Aftonbladet Kulturs chef Åsa Linderborg samma propaganda och lögner som just Kreml sprider. Oksanen missade dock att det faktiskt finns ett påskrivet avtal där Ryssland skrivit på att vem som helst får gå med i NATO, dvs styra sin egen säkerhetspolitik, men det är annars en föredömlig nedbrytning av lögnerna. Jag rekommenderar att man läser Åsa Linderborgs länkade artikel i Oksanens text om man tror att Aftonbladet alltså inte sprider Kremls lögner.

Retoriken från Aftonbladet Kultur är på punkt efter punkt hämtad från Kremls narrativ, t ex den rena lögnen om fascisterna i Ukraina, som de skrev om 2014.

Ukrainska Svoboda hade t ex 1.3% av mandaten i parlamentet radan via personröster och partiet kom på egen hand inte ens över mandatspärren på 5%. Idag har man sex av 450 platser, eller 1.3%, via personröster. Nazistpartiet Högra sektorn har ett mandat via personröster, eller 0.2%.

Samtidigt hade nazistpartiet LPDR i Ryssland 7% av mandaten i Rysslands parlament duman och Putins fascistparti Förenade Ryssland har över 50% numera. Men det tiger Aftonbladet om.

Efter senaste valet har ryska nazistpartiet LPDR 8.7% av mandaten i Ryssland. Ser fram emot en artikel om detta hos Aftonbladet Kultur, när 1.3% var tillräckligt för att gå i taket över Ukraina. Gärna också några rader om att Putins direkt fascistiska parti har 76% av mandaten.

Nu är ju inte Ryssland en demokrati utan en diktatur och utfallet i valet är rent valfusk. Enligt det sista oberoende opinionsinstitutet (nu förbjudet av diktaturen i Kreml) har Putins fascistparti bara 31% av väljarstödet.

Att Aftonbladet Kultur inte ens bryr sig om att kontrollera de faktiska sakförhållandena visar att man bara upprepade den ryska propagandan och lögnerna. Men har man som kultursida friheten att ljuga obehindrat och är inte en granskad vetenskaplig tidsskrift likt Journal of Strategic Studies.

Och nej, den svenska Wikipedia-artikeln om radan är inte heller korrekt.

I Ryssland är ordet fascist något man använder om personer utomlands man inte stöder, bruket är ungefär lika relevant som när en Sverigedemokrat kallar någon blatte. Bara bruket av fascism när man går Kremls ärenden visar varifrån retoriken kommer.

Så vad är det Aftonbladet Kultur inte säger i sin moteld just nu?

Jag har inte sett att Aftonbladet Kultur t ex bemöter följande påstående från Kragh:
"At least three Aftonbladet Kultur contributors participate actively in pro-Kremlin social media communities."
Kanske för att det är lite svårt att bortförklara?

Nej, oavsett om de är medvetna om det eller ej, och gör de för att de är nyttiga volontärer förblindade av sitt vänsterpopulistiska hat av demokratin USA till förmån för diktaturen Ryssland, så sprider Aftonbladet Kultur om och om igen rysk propaganda.

Det står i ett fritt och öppet samhälle Aftonbladet Kultur fritt att medvetet eller omedvetet gå Kremls ärenden och jag har inte sett någon kräva att skriften censureras, likt de kräver om UI:s Martin Kraghs vetenskapliga artikel. Alla är inte likt Aftonbladet Kultur för censur. Däremot ska inte Aftonbladet Kultur stå oemotsagda. 

Sedan skulle den journalistiska kvaliteten i Sverige stiga rejält om man lade ner Aftonbladet Kultur, men det är upp till ägarna i ett fritt samhälle och inte likt i Ryssland regeringen. Kanske kan fil dr Åsa Linderborg då få tid över att själv försöka få någon vetenskaplig artikel publicerad i en granskad tidsskrift. Att testa nya grejer är ju utvecklande för en person.

Dessvärre fungerar Kremls lögner, vilket syns på de tillskyndande försvararna, som alltså inte ens har insikten i vad för lögner Kreml sprider och alltså inte kan se hur dessa upprepas av Aftonbladet Kultur.

Tillägg: Det tog tio minuter innan Kremls påverkansoperatör "Martin" dök upp som första kommentator. För att inte hålla med om ett ord som skrivs på denna blogg så kan man bara beundra hur snabbt vederbörande reagerar på nya postningar. Det är ju nästan som att vederbörande har det som ett jobb att bevaka bloggen. Fast han har inte kommenterat nyheten om avkriminaliseringen av barn- och hustrumisshandel i Ryssland.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

71 kommentarer:

 1. Hahaha.. väderkvarnsfäktningen fortsätter med oförminskad styrka :-) Foiehattsteorierna blir mer o mer intressanta för varje gång. Börjar bli som med Jesus. Alla talar om honom men ingen har sett honom :-)

  Här tar Glenn Greenwald upp lögnerna som bla CIA sprider omring sig:

  https://youtu.be/BGnbUORijmg?t=2m50s

  Att folk aldrig lär sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De riktiga knäppgökarna känner man igen på att de börjar flertalet av sina yttranden med "Hahaha". Det gjorde inte Aristoteles, Newton, Darwin eller Einstein. Det är bara den som inte förmår stava till intellektuell öppenhet som hela tiden asgarvar åt sina motståndare. Ett garv som inte handlar om intellektuell överlägsenhet utan om ren imbecillitet.

   Radera
  2. Hej Martin!

   Du vet de där feberfantasierna från David Icke om reptiler från yttre rymden och fjärde dimensionen, det du med dina egna ord kallar "forskning"? Det är vad vi andra kallar foliehattsteori, tillsammans med bland annat de grovt rasistiska länkar du postar. Men återigen, du kallar det "forskning".

   Källa på det är du själv i tidigare inlägg.

   Att du inte lär dig? Jag tycker synd om dig, på riktigt.

   Radera
  3. Nej, inte de där jävla reptilerna en gång till, jag orkar inte.

   Radera
  4. Martin är en reptilhjärna. Han saknar sannolikt både däggdjurshjärna och neocortex.

   Radera
  5. Men det är sån jäva humor varje gång jag går inte här. Det är min ärligt första reaktion :-) Som att gå in i nån desillusionsdimma där det befinner sig massa folk som rökt på :-)

   Radera
  6. "jäva?"
   Slarva inte med svenskan.
   Du kan få jobb på GP.

   Radera
  7. Japp, han har bedrivit forskning om många saker i den här världen. Mer än de flesta nånsin kommer göra. Men jag har sagt till dig flera ggr att du får läsa honom själv om nåt är oklart. Det är meningslöst att försöka få förklaringar av mig.
   Du får gå in på hans sida o lyssna på honom. Bara o söka på youtube.

   Ja det är inget nytt att du kallar forskning för foliehattsteorier o det som etablissemanget trycker in i huvet på dig i form av diverse propaganda 24/7 för forskning. Det är det som är problemet med dig :-) Du lever i en skapad fantasivärld ihop med många andra här. Försöker bara pricka lite hål i den så att smällen inte blir lika våldsam senare hehe

   Radera
  8. Man behöver inte ta allt Cornu skriver på 100 procent allvar. Vill man visa att Cornu är korkad så gör man det lämpligen inte genom att själv bete sig som en idiot.

   Martins hjärna skramlar omkring som en valnöt ovanpå hjärnstammen. Gissningsvis har han fyllt upp tomrummet med sprit.

   Radera
  9. Han väljer nivån själv :)

   Radera
  10. Att hänvisa till Don Quijote för att påvisa galenskaper, och "forskning" från en syfilitisk patient i terminalfasen med i stort sett upplöst hjärna, blir lite... ja lustigt faktiskt. Martin, på allvar, dina uppdragsgivare kan inte ha instruerat dig att ta upp idioten som forskare, det är inte möjligt. Har du tagit lite fel där, månne?

   Radera
  11. Haha.. nu får du ta din medicin igen :) Du verkar ha fastnat i nåt som om möjligt är ännu värre än msm-bubblan..

   Jodå, Icke har forskat i det han forskar i..
   Nästan 20 år före med den här teorin :)

   https://www.youtube.com/watch?v=ev1wzjCAryg

   https://www.youtube.com/watch?v=ev1wzjCAryg

   Radera
  12. @cornu
   Trodde att du gillade censur? Du censurerar ju friskt på din egen blogg bland de som har rätt när du har fel.

   Sen vet du väl att Peer review inte är en del av den vetenskapliga metoden? Peer review var inte något som vare sig Newton eller Einstein vill beblanda sig med. Använder man "peer review" som ett argument så förstår man sig inte på vetenskap överhuvudtaget.

   Radera
  13. Skulle peer review inte vara en del av den vetenskapliga metoden?

   Radera
  14. För all del, varför inte hävda att vetenskaplig metod ska definieras enligt Aristoteles? Dokumentation och reproducerbarhet är bara trams.

   Självklart förändras forskningen och forskarvärlden. Sant i sak, så klart, att peer review inte var kutym förrän efter kriget, men forskningen är ju generellt mycket mer kollaborativ idag så varför inte också dess metoder?

   Radera
  15. @gbd crvx
   Nej och nej och nej. Få det ur din skalle. Vetenskap har inget med byråkratiska trossystem att göra.

   Hur som helst så kan du tro på allt som står i den här peer review tekniska bibelstudie tidskriften: https://answersingenesis.org/answers/research-journal/

   För du trooor väl på peer review?

   Inget annat instrument inom vetenskapen är mer skyldigt till att grönstämpla pseudovetenskapliga lögner än peer review. Speciellt när det gäller skräpvetenskapliga spektrumet av vetenskap.

   Radera
  16. Försök fatta att peer review innebär granskning av riktiga forskare, varav flertalet sannolikt är professorer. Men du är ju en sådan där som inte tror på experter. Hellre på pratkvarnar som Nigel Farage och c/o.

   Radera
  17. Det krävs att man går långt tillbaka i historien för att se två sidor av samma mynt.

   http://m.strategic-culture.org/news/2014/12/03/israel-secret-plan-for-second-israel-in-ukraine.html

   Radera
  18. Nej peer review innefattar att du litar på peer review istället för att granska.... Försök fatta!

   Radera
  19. Frå jag fråga, har du jobbat med akademisk forskning själv, AB TS?

   Radera
  20. AB Tjuvstaten vet förstås inget om forskning. Han anser det säkert vara stöld att använda pengar som han skulle kunna använt till Thailandsresor till forskning. Skit samma att det är forskarna som byggt allt det som gör att Tjuvstaten kan flyga till Thailand och knulla i Bangkok.

   Radera
  21. Synd att Thailändarna inte behärskar att flyga i Thailand.
   Med Gripen...

   Radera
 2. Martin ar ett svarttroll, slosa ingen tid pa honom

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. Man kan ju hoppas att Aftonbladet Kulturs läsare blir nyfikna på vad de de vill censurera, att de sedan informerar sig om Martin Kraghs rapport och inser att han har rätt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sannolikheten för att det skulle ske är väldigt låg.

   AB:s kultur- och ledarsida är inte de skarpaste i landet och knappast dess läsare heller.

   Radera
  2. Det är väl ingen av Aftonbladets eller Expressens läsare som läser kultursidorna. Folk köper de där blaskorna enkom för skvallret, sporten och TV-sidorna. Jag slår vad om att höjdpunkten för en Aftonbladet-läsare är Vi-5 på sista sidan, där man kan läsa vad fem slumpvist utvalda idioter svarat på någon irrelevant fråga.

   Radera
  3. Om arbetarblaskans kultursida verkligen hade skrivit om verklig arbetarkultur istället för det de gör nu - så hade de kanske rent av kunnat hålla kvar några arbetarväljare åt S istället för att bidra till att skrämma iväg dem över till ni vet vilka...

   Radera
  4. Utvecklings- och Lönesamtal på Aftonbladet Kultur:

   -Nå Åsa, har du värvat några nya väljare till S i år?
   -Ehhh...
   -Partiet har gått back med 5% som du vet...
   -Ehhh...
   -Trots att Dylan fick Nobelpriset.
   -Ehhh...
   -Och Sd fortsätter att gå framåt...
   -Ehhh...

   Radera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 5. Får jag bara försvara en ryss?
  Alexander I.
  Romanov grabben, som höll sig borta från att vara ÖB ( vad det nu heter på ryska. Martin?)
  Han fick ju höra talas om att Moskva intogs, men 1814 var han segrare i Paris.
  Kul att alltid få komma in på 1789-1821.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han var den ryska tsar som faktiskt ansåg att han hade nog land?

   Radera
  2. Han fick ju Finland
   Gjorde det till Storfurstedöme.
   Sedan storknade han efter ett tag
   Hoppade av 1825 och blev - kanske - helig varelse i Sibirien...

   Radera
  3. Jag tror han konverterade till skoptsismen, jag. Mest för att det vore sjukt festligt.

   Radera
  4. Kanske även Putin.
   Lite i smyg sådär!?

   Radera
 6. Intressant metodik... Om man inte gillar åsikts-motståndares åsikter så försöker man istället få till censur, så att fakta inte publiceras och kommer fram. Som Aftonbladet i början på artikeln.

  Eller som Regeringen / Sjuklövern / MSM, som med alla medel försöker censurera och mörka invandringens nackdelar som tex den stora brottsligheten....

  Ett ganska allvarligt problem, när samhällets stöttepelare försöker begränsa yttrandefriheten --- !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svenskar har väl aldrig vurmat för yttrandefrihet!?
   Fortfarande var det finnar som genomtrumfade det för 250 år sedan.
   Svenskarna ( från västra rikshalvan ) var väl druckna under röstningen, som vanligt .

   Radera
  2. Du tänker på Anders Chydenius?

   Radera
  3. Det gör jag jämt!
   Om du missförstår mig rätt...
   Och - inte minst - Forsskål, som startade det hela.

   Radera
 7. Vad vi ska prioritera för lösning är snarare frågan. Vi har 1) en social krutdurk i Sverige med fundamentalism, kriminalitet och ett redan startat inbördeskrig i form av ständig stenkastning, mordbränder och skottlossning på öppen gata. Å andra sidan 2) ryssen som kommer att angripa snart. Vad sägs om att låta alternativ 2) ta hand om alt 1) ?. Då kan vi skita i vad AB:s kulturredaktion skriver.

  SvaraRadera
  Svar
  1. När alternativ två inträffar exploderar alternativ 1 så vi i civilsamhället får det att tampas med också förutom alt 2s påfrestningar. Två fronter samtidigt, kul... och ABs kulturredaktion kommer fokusera på 1:Nato, 2:att vi inte ska trappa upp retoriken.

   Jag har gärna fel.

   Radera
  2. Men för helvete Bengt.

   Tror du fullt allvar att vi skulle få det bättre i Sverige om vi styrdes från Moskva?

   Tror du att Putin enbart skulle göra sig av med buset och inte de som satte sig emot ockupationen?

   Radera
  3. För helvete säger jag också, det vet varken du eller jag. Frågan är också om alt 1 är arrangerat av Kremls påverkansoperatörer.Om dom nu existerar i den omfattning som många på detta forum påstår. Ingen vet.

   Radera
  4. Ok, det var tom värre ställt än vad jag trodde.

   Jag förstår att många (och även jag) är frustrerade över situationen i landet, men har jag ett problem med ett getingbo på vinden så spränger jag inte hela huset i luften för att åtgärda problemet. Om du förstår liknelsen.

   Radera
  5. Nej de existear inte. Inte som väst fått för sig. De flesta vet inte ens vad RT är. Helt otroligt hur vuxna människor inte ser igenom detta.. för 100:e gången nu.
   Det folk utsätts för är västs propaganda 24/7 i varenda kanal.

   Radera
  6. Sant - vi står inför två väldigt stora hot. Frågan är vilket som måste adresseras först. Att kraftsamla i två riktningar låter sig inte göras med de resurser vi har idag.

   Radera
  7. Märkligt denna vanföreställning att Ryssland skulle vara duktiga på att hantera muslimer. I Kaukasus mörkaste hörn förekommer fortfarande kvinnlig omskärelse, man har utsett en psykopatisk islamist till guvernör över Tjetjenien och det pågår alltjämt en intern konflikt som skördar dödsoffer varje vecka i Kaukasus.

   Hur är detta på något sätt föredömligt eller ett tecken på kompetens?

   Utöver det minskar andelen etniska ryssar på grund av låga födslotal vilket ökar andelen minoritetsfolk, inkl muslimer. Hur är detta föredömligt?

   Radera
 8. Putins parti heter Enade Ryssland och inte "Förenade Ryssland".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rent tekniskt heter de Еди́ная Росси́я.

   Radera
  2. Nä, rent tekniskt heter hans parti "Единая Россия" utan accenttecken. Man använder inte accenttecken i ryska språket.

   Radera
 9. En annan lustighet är ju att Aftonbladet kultur av alla ställen minsann hade koll på att det inte var ryssar på Krim långt efter det att det var uppenbart (på nyhetsplats i samma tidning exempelvis), och ända till någon vecka EFTER att Putin sa att, jo, det var vi på Krim.
  Kremlversionen deluxe med extra allt.

  SvaraRadera
 10. Det var mycket snack om Kremllögner. I många fall handlar det om obekväma sanningar som rimmar illa med det svenska Natonarrativet.

  Till exempel:

  Det är väl snarare Kreml/Putin som talar sanning om hur odemokratisk och författningsvidrig presidentväxlingen var i slutet av februari 2014 i Kiev i Ukraina, då president Viktor Janukovytj byttes ut.

  Det ska sättas i bjärt kontrast till hur en majoritet av västerländsk MSM tillsammans med muppar i den svenska bloggosfären, spred lögnen att presidentväxlingen i slutet av februari 2014 var demokratisk, trots att svensk MSM hade en massiv bevakning på plats av Majdanprotesterna.

  http://www.spiegel.de/politik/ausland/ukraine-faktencheck-putin-und-der-legitime-praesident-a-957238.html

  SvaraRadera
 11. @Cornu

  Vilket värde ger du det avlyssnade telefonsamtalet mellan USA:s biträdande utrikesminster Victoria Nuland och USA:s Ukrainaambassadör Geoffrey Pyatt, där man hör hur de kuckilurar ihop, med följande inställning till EU: – ”Fuck the EU!”, vilka som ska sitta i den kommande ukrainska regeringen och vilka som får stå över?

  Var det inte så att resultatet blev att 4 nazister ingick i den regering, som bildades 2014?

  SvaraRadera
  Svar
  1. GRU-else, du ger dig inte! Spring hem till pappa och hjälp honom ta hand om hans egen så kallade demokrati i stället!

   Radera
  2. Jag kan försäkra hen att jag springer inga andra främmande makters ärenden, varken EU:s, USA:s, Rysslands eller Natos ärenden. Sverige ska ha ett eget starkt försvar! Lär av historien, för fan! Mitt fosterländska hjärta klappar med tilltagande vemodighet för Sverige, som nu förstörs av den destruktiva massinvandringspolitiken och av det fosterlandsförrådande etablissemanget och dess nyttiga idioter (där Erik passar in).

   Eftersom hen är dokumenterat tankeslö och MSM-indoktrinerad, har jag härmed glädjen att presentera följande länkar (se nedan), som visar det mödosamma arbetet bakom den ukrainska regeringsbildningen 27 februari 2014.

   Av de tre oppositionspartiernas partiledare, Jatsenjuk, Klitschko och det nazistiska Svobodas Oleg Tyagnibok, fick bara en - Jatsenjuk - vara med i regeringen 27 feb 2014, vilket var helt i linje med det avlyssnade amerikanska telefonsamtalets intentioner. Däremot fick Svoboda 4 ministerposter, bl.a. försvarsministerposten.

   https://www.youtube.com/watch?v=MSxaa-67yGM#t=89
   https://www.telegraphindia.com/1140208/jsp/foreign/story_17913512.jsp

   Tips! I brist på sakargument, gör hen bäst att hålla käften. Nu är ju skadan skedd. Hen har ju demonstrerat vilken tankeslö PK-fjant hen är, som blint följer det svenska Nato-narrativet.

   Radera
 12. Kan något förklaras med dumhet så är det den mest sannolika förklaringen.

  SvaraRadera
 13. Men propagandan fungerar, för 99,9% av AB läsare är inte pålästa på rysk propaganda.

  SvaraRadera
 14. Väldig fokus på vad Ryssland gör eller inte gör.
  Varför inte granska västvärldens inblandning i demokratirörelsen i Ukraina eller Georgien.
  Eller för den delen vår inblandning i Syrien då vi öppet stödjer rebeller med vapen.

  Varför läsa AB när RT finns?

  SvaraRadera
  Svar
  1. USA?
   Sägs att Manning skall släppas.
   Antar att han matas med ärtsoppa innan.
   Smarta dessa organismer som kom efter Torfinn Karlsevne...

   Radera
  2. Ja, senast jag kollade tillhörde USa västvärlden. Håller du månne jordgloben upp och ner?

   Det roligaste är ju att Julian Assange lovade att låta sig utlämnas till USA om Manning släpptes i förtid. Återstår att se om han håller sitt löfte eller börja strula.

   Radera
  3. Assange kan ju hävda att det var mr Manning det gällde
   Ej miss...
   Jag skulle nog blivit advokat även.

   Radera
 15. Alla pratar om det Ryska hotet, som egentligen är obefintligt.

  Vad däremot ingen pratar om är att det finns mer än hundra tusen människor i detta land som inte delar våra värderingar och utan tvekan skulle hugga huvudet av varje svensk och förslava resten.

  Det är ett verkligt hot.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att även du har fattat det!
   Hoppas de inte kan simma.
   Naturlig vallgrav runt öarna...

   Radera
 16. Känner mig något förvirrad. AB:s kultur "håller" på Putin; SD har förbindelse med Putin (enl uppgift); AB är vänster och SD är höger. Har färgcirkeln nått 360 grader så att dessa två ytterligheter har gemensamma intressen? De motarbetar ju varandra är i Svedala? Som sagt - förvirrad!

  SvaraRadera
 17. Aftonbladet Kultur tar efter SDs politik?
  Aftonbladet Kultur rör sig i grumliga vatten?
  Aftonbladet Kultur befinner sig på ett sluttande plan?

  Finns säkert fler liknelser man kan hitta, speciellt i Aftonbladet Kultur, stor humor. Det ända rätta vore om fler helt enkelt låter bli att köpa blaskan/desinformationsbladet.


  SvaraRadera
 18. Sverige har två Mediaföretag. Tre om man räknar statsmaktens egna SR och SVT. Aftonbladet är en av Schibsted koncernens kvällstidningar. Den har ingen självständighet för dem för att driva egna mediakampanjer. Att diskutera Aftonbladet kultur som en självständig aktör i svensk media är okunnigt och talar tydligt om att författaren inte har insyn i sitt ämne. Att byta ut Aftonbladet Kultur i denna skrivelse mot Schibsted media blir löjeväckande.

  SvaraRadera
 19. Mycket högkvalitativ artikel. Jag rekommenderar att du läser information om Ryssland http://www.expressen.se/kultur/hemliga-namnen-i-studien-om-kremlfjask/

  SvaraRadera
 20. En kvalitativ artikel. Jag råder dig att läsa intressant information om Aftonbladet och Martin Krage http://martinkragh-aftonbladet.com/

  SvaraRadera
 21. En kvalitativ artikel. Jag råder dig att läsa intressant information om Aftonbladet och Martin Krage
  http://martinkragh-aftonbladet.com/

  SvaraRadera