Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2017-01-10 13:43

Sveriges främsta trolljagande alver på en scen #fofrk

Sveriges främsta trolljagande alver är nedan samlade på samma scen på Folk & Försvars rikskonferens i Sälen. Lägger ut den bilden här för att få trollen att frysa till sten.
C MUST Gunnar Karlson, Patrik Oksanen från Mittmedia, Mikael Tofvesson från MSB
och Anders Lindberg från Aftonbladet.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

100 kommentarer:

 1. "Lägger ut den bilden här för att få trollen att frysa till sten" pga Solen reflekteras I Patirks flint?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller så förstenas man över skådespelet som knappt någon längre går på, det är så dåligt

   Läsare kommer ihåg hur amerikansk media i början marknadsförde Donald Trump till ett värde av 2 miljarder dollar
   $2 Billion Worth of Free Media for Donald Trump

   Var det Putin eller kan det ha varit så att deras system är så riggat att eliten och media utsåg någon som den genomkorrupte clinton hade en möjlighet att slå?

   Tror man folk har ett minne som max kan lagra vad som hänt de senaste 5 minuterna, sedan är det borta?

   Radera
  2. Eller så har man bristande läsförståelse. Länken säger att ett institut betäknat att hans känfisskap gav honom ett försprång som någon ickekändis skulle ha behövt kompensera med 2 miljarder usd.

   Radera
  3. Menar du att media är tvingade fylla sina program med trump för att han är känd?
   Kan du märka någon skillnad på hur media behandlade Trump innan han vart republikanernas kandidat och efter han blev det

   Radera
  4. Nä men om du läser vad som faktiskt står, till skillnad från vad du antyder (Att media (MSM) "marknadsförde" trump till Seger). så står det i artikeln att Trumps framgångar i vad de kallar gratismedia (Sociala medier), gjorde att han ej behövde spendera så mycket pengar på TV-reklam i de traditionella medierna. Värt att notera är väl också att denna artikeln är från i Mars, medans primärvalen fortf pågick.

   Radera
  5. Värt att notera är väl också att denna artikeln är från i Mars, medans primärvalen fortf pågick.

   Exakt, det är ju det som är poängen. Då trodde de fortfarande att clintons seger var kassaskåpssäker och kunde skriva så. Nu försöker de skylla allt på Putin eftersom ryssarna hjälpt Assad och knäcka ISIS samt att man troligen gör allt man kan så länge Trump inte blivit installerad.

   Så mycket som man investerat för att plocka bort en del omedgörliga ledare i Mellanöstern i kombination med andra fenomen som sker på energifronten. Blodbadet är inte slut än

   Radera
  6. Byt foliehatt ibland,jag tror aluminiumet börja läcka. Så om "de" är så dominanta, arför inte bara hacka valdatorera och fxa en seger I rostbältet

   Radera
  7. @gbd crvx
   Innebär det att jag vann med tanke på att dina argument tog slut?

   Radera
  8. Nä bara trött på brottas med en gris. Nåväl mot bättre vetande.

   Du börjar med att påstå att "medierna" påstår att trump är värd 2 miljarder, när den istället säger att hans kändisskap uppväger hans mindre kampanjkassa. Om det beror på bristande läsförståelse hos dig eller lögnaktighet låter jag vara osagt.

   Förutom detta det finns dominerande dominernade medier i USA, dock så är de ej monolitiska. De åsikter och vinklingar som förs fram i MSNBC skiljer sig markant från FOXNews. Samma sak med eliter, det finns eluiter i USA men det är inte en elit och de är i Luven på varandra och värderingar skiljer sig ganska markant åt mellan t.ex. kusterna och södern. Den som har följt med sedan 90-talet vet hur hårt åtgången Hillary varit.Att då Republikanerna skulle lägga fram en medvetet svag kandidat för att förlora den makt som de så hett åtrår är knappast troligt.


   Vidare Assad och Putin har inte knäckt ISIS. De har knäckt de andra rebellerna. Iofs mycket bra spelat, eftersom det inte finns en chans ui H_E att USA kan göra fred med IS.

   Radera
  9. @gbd crvx

   De har knäckt ISIS men för att förstå det krävs det att man förstår varför några länder fyller på deras vapenarsenal och vilken nytta ISIS gör åt de länderna.

   Förstår man detta så förstår man hur viktigt det är att knäcka assad och få byggt pipelinen genom landet. En pipeline som bl.a. skulle gå via aleppo

   Den planen har gått åt skogen och det är svårt och se någon alternativ lösning, därav är IS knäckt eftersom länderna som fyllt på deras kassa inte är så villiga att mata fåglarna till ingen nytta

   Radera
  10. Ryssland och Assad har inte knäckt ISIS, de har lämnat IS ganska mycket ifred och koncentrerat sig på andra rebeller. De samarbetar ju tom
   http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/islamic-state/11455602/Oil-middleman-between-Syria-and-Isil-is-new-target-for-EU-sanctions.html
   http://www.nbcnews.com/storyline/isis-terror/syria-isis-have-been-ignoring-each-other-battlefield-data-suggests-n264551

   Pipelinen är ett villospår. Kolla på kartan, hade man verkligen viljat ha en sådan,varför inte bara dra den genom Irak?   http://www.truth-out.org/news/item/37685-the-war-against-the-assad-regime-is-not-a-pipeline-war

   Radera
  11. Pipelinen är ett villospår. Kolla på kartan, hade man verkligen viljat ha en sådan,varför inte bara dra den genom Irak?

   De måste ha pipelinen för att kunna stänga av gasen från ryssland. Utan alternativ gasledning måste europa köpa därifrån
   Det är inte "bara" att dra en pipeline genom Irak, det är en jäkla omväg och då har man också kvar assad som är allierad med ryssarna. Känner inte till hur säkra de är på Irak heller. Troligen är Turkiet mindre pigga på den lösningen med, speciellt efter de försökte kuppa erdogan

   Radera
 2. Ser mer ut som ett gäng hober, gnomer eller woser.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hober passer ju I FM eftersom deras håriga fötter gör att man inte behöver köpa kängor åt dem, det räcker med en burk skokräm

   Radera
  2. Woser, vilken bokserie är det?

   Radera
  3. Antar att Mr Woser är Mr Lindberg i det här fallet.

   Radera
  4. @gbd: Vet inte, dom springer väl som vanligt runt i nån jävla skog och har ångest och så dyker det upp en gubbe med pilbåge som det alltid gör i de där böckerna, som i det här fallet råkar vara en woser.

   Nej, den enda scenen som är värt nåt i Tolkienböckerna är den där som återges i hans korrespondens, som ströks ur den färdiga boken. Ni vet den där där enterna blir lite småpilska och våldför sig på Radagast?

   Radera
  5. Så Radagast fick stock?

   Radera
  6. Är det att leva i harmoni med naturen?

   Vänliga hälsningar

   Nanotec

   Radera
  7. Men man kan ju förstå enterna, deras kvinnor stack ju för länge sedan så efter ett tag set väl tom Rafagast snygg ut. Skepparn kan säkert berätta mer.

   Radera
  8. Lite skrajsen där, ett tag.
   Trodde det var mig du åkallade.
   Men jag stavar ju med litet "s".
   Puh!

   Radera
  9. Jag ändrade namnen litegrand för att skydda oskyldiga närstående

   Radera
 3. Anders Lindberg! Nu får du väl ta och ge dig...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trodde jag var paranoid.........(antar att du syftar på NSII)

   Men man får ha viss förståelse för att forumet "tycker samma". Men värre var det igår då församlingen fick uppleva den svenska skräcken att några tyckte olika i "fel" frågor.

   Radera
  2. Anders Lindberg jagar väl bara "främlingsfientliga". Medan militärer brukar vara extremt skeptiska just till främlingar, åtminstone när det är krig.

   Radera
  3. Kan du historia så uselt?
   Vi importerade ju ( med grabbens benägna bistånd ) herr Bernadotte.
   Det sekond bästa Sverige gjort i sin historia.

   Radera
  4. Håller med, Anders Lindbergs blaska försöker ju jaga upp stämningarna i Maghrib.

   Radera
 4. Var är mångfalden? Fyra vita medelålders män, om än en kraftigt överviktig finne. Tre av fyra har dessutom fel på synen, såvida glasögonen inte är någon slags "under cover-utrustning". Ingen av dem ser ut att någonsin ha skrattat i sitt liv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också glasögon och har aldrig skrattat i hela mitt liv.

   Spenderar man tiden i djupa mörka grottor jagandes troll, med endast datorskärmen som belysning blir synen sämre. Finns vetenskapliga belägg för att uteliv bidrar till bättre syn. Därför sk "jocks" i större utsträckning har felfri syn.

   Radera
  2. Sedan vet du ju som Doktor inom Syn att vid 40+ så börjar det hända spännande saker med synen. Det kan jag intyga stämmer.

   Radera
  3. Blev dålig stämning efter morgonandakten.
   https://twitter.com/anderslindberg/status/818731057629511682?lang=sv

   Radera
  4. Lottakåren?
   Nu även sköta om andakten.
   Och: Magdalena!?

   Radera
  5. 40+ och synförsämring? Jo, du...om det är något som försämrat min livskvalité och livsglädje, så är det den åldersrelaterade synförsämringen.

   Radera
  6. Det där är nog ärkebiskop Ante Jackelen.

   Radera
  7. Jo det ser man ju att han till höger är en "jock".
   Vältränad, muskulös men inte så verbalt begåvad.

   Radera
  8. Ja, alltså Doktor Syn, nu diskuterade vi de fenotypiska indikatorerna man ser på scenen. Att du kanske drabbats av annat som försämrat din livskvalitet och livsglädje är en annan fråga. Du är välkommen att gå in på detta i ytterligare detalj, men kom ihåg att du själv kanske bara är en anekdot, medan försämrad syn vid 40+ är etablerade fakta.

   Radera
  9. Säkert bara fönsterglas I bågarna också så att de andra nördarna inte ska bli rädda

   Radera
  10. Personen i militäruniform kan eventuellt vara Helle Klein.

   Radera
  11. Lindberg har sannolikt fri ranson av Stoli från högre ort. Antagligen därför han är så klarsynt.

   Radera
  12. klarsynt och lösmynt, en perfekt henchman.

   Radera
  13. Man både ser sämre och ser sämre ut efter 40...

   Radera
  14. Ja, chefen MUST utryckte sig verkligen djärvt och modigt, lite oväntat detaljerat om nuläget och framtiden, inklusive information om pågående operationer. :-)

   Radera
 5. Ibland undrar jag inte om Lindberg trollar oss allihop, perfekta täckmanteln för en rysk desinformatör. Med tanke på de ryska inflytelseagenterna på Aftonbladet menar jag...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte att Lindberg är rysk desinformatör. Jag tror att han är en desinformatör i allmänhet, som så många andra journalister.

   Radera
  2. Att säga att Ryssland frågat om att få hyra Gotlandshamn för NSII ENDAST i syfte att skapa opinions-vinster säger nog en del om hans paradigm-värld.

   Radera
  3. Absolut. Det många (särskilt på denna blogg) inte verkar "köpa" är att man kan faktiskt vara kritisk mot USA/NATO/Clinton utan att att vara desinformatör åt Putin.

   Guilt-by-association är aldrig vackert oavsett vad det gäller.
   Om jag tycker "X" och Kalle också tycker "X" i den frågan så betyder det inte att jag tycker om Kalle, eller att jag tycker som Kalle i andra frågor.

   Något jag tycker fler kan hålla i huvudet (inkl. bloggens skribent)

   Radera
 6. Breaking: Ryska cyberspioner fångade(äntligen) under ECB-stölder!

  Nej de är italienare men vem vet. Kanske står de på Putins lönelista.

  https://ftalphaville.ft.com/2017/01/10/2182125/the-arrested-pair-are-residents-of-london-but-are-domiciled-in-rome-and-are-well-known-in-the-world-of-high-finance/

  SvaraRadera
 7. Romare kvar i London?
  Trodde de lämnade innan vi kom dit och lyte Danageld.
  793 till 1066.
  Det var tider det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, din mamma minns väl en hel del från de dagarna.

   Radera
  2. Det gäller att lämna skeppet innan det går i kvav....... om inte jag minns fel var väl utflykten så långt norrut början till slutet för Rom. Det var väl inte så sent som år 800? Snarare 400!

   Radera
  3. Nej, Beb.
   Mormor var det!
   400?
   Jo, men det tog oss en tid att fatta att det var fritt fram...

   Radera
  4. Ja och idag är det väl tvärtom, dvs flykt från hemmanden. Både Athenare och Romare drar norrut för sina liv. Å andra sidan ett nytt Rom och Athen i förfall.

   Radera
 8. Jag måste bara lägga in den här, här.

  http://cornucopia.cornubot.se/2017/01/utrikespolitiska-institutet-aftonbladet.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du vet om att det är skillnad på Aftonbladet kultur och Aftonbladet ledare?

   Radera
  2. Förtal! Rör inte min kultursida.

   Radera
  3. @På vilket sätt då? Att Lindberg är ett skickligare Putin-troll?
   Undrar f.ö. hur han gör när han jagar sig själv?

   Radera
  4. De s.k journalistiska friheterna.....tills det inte passar längre. Är vi på väg dit? Det verkar inte bättre. Åsikts-fascismen har många ansikten.

   Radera
  5. Här är några av artiklarna i fråga. Obs: ej kronologisk ordning.
   http://www.aftonbladet.se/kultur/kronikorer/linderborg/article18571565.ab
   http://www.aftonbladet.se/kultur/article19677596.ab
   http://www.aftonbladet.se/kultur/article19544455.ab
   http://www.aftonbladet.se/kultur/article18478974.ab
   http://www.aftonbladet.se/kultur/aagard/article18560530.ab
   http://www.aftonbladet.se/kultur/aagard/article18486354.ab


   Radera
  6. Jag ser ingen skillnad på ledaren och kultur:

   http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/anderslindberg/article20819696.ab

   http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/anderslindberg/article21873656.ab

   Radera
  7. Stefan, själv läser jag aldrig AB men sedan ÅSA L allt oftare klargjort att hon är kommunist(för de aningslösa)har tydligen bladet känt sig nödgade att sätta ut brasklappar i tidningen;

   "Detta är en kulturartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten, inte Aftonbladet."

   Ovanstående hade varit helt otänkbart bara för 15 år sedan. Så har situationen ändrats till det värre. En högervriden värld där även "socialister" måste tjäna pengar för att överleva. Liberala värden är klassiskt vänster men idag är social-liberalismen sedan länge död.

   Taket sjunker sakta in........samtidigt undrar vän av ordning vad en redaktionsledning har för uppgift?

   Radera
  8. Skillnader herr Besserwisser är att en tidnings kultursida i allmänhet ligger till vänster om ledarsidan. S

   Radera
  9. Artiklarna jag länkade till är de som anges i rapporten gällande Aftonbladet, så det är ganska enkelt att räkna ut vilka de nyttiga idioterna är. Sen har så klart kultursidan gråtit ut om detta och blev på köpet mest delat på kultur:
   http://www.aftonbladet.se/kultur/a/Kgva7/haxjakten-maste-fa-ett-slut

   Radera
  10. Vad säger det om förtroendet för MSM om de lägger in brasklappar enligt ovan? Varje seriös läsare förväntar sig att en redaktionsledning kritisk granskar varje artikel och då särskilt i situationer där info-brist råder(krig t.ex). Att säga att skribenten har egna åsikter som kanske inte står i överensstämmelse med tidningens åsikter/värden låter kanske inte så märkvärdigt men om det sker på detta sätt kan man misstänka att den redaktionella kontrollen brister vilket jag som läsare starkt reagerar på. Självmål!

   Radera
  11. För 15 år sedan? Kulturredaktionerna har ju alltid varit självständiga, inget nytt där

   Radera
  12. Jag tycker det säger ännu mer om bristande ledningsansvar. Som huvudredaktionschef så skulle ivf jag se till att ha koll på(kulturredaktionen) den typen av artiklar under rådande läge(Ukraina t.ex). Hur man än vänder på det så kan inte kultur-sidan skriva vad den vill om inte hela tidningen kan stå för detta. Vi pratar ju inte om gästskribenter här. De enskilda journalisternas friheter begränsas givetvis av tidningsredaktionens ramar.....om dom numera anser sig ha råd med sådana.

   Radera
  13. @gbd crvx; Ja men här var ämnet mer politik än traditionell kultur.

   Radera
  14. rttck.

   Visst måste det vara så. Sofia Olsson Olsén är publisher för Aftonbladet. I rollen ingår att vara vd, chefredaktör och ansvarig utgivare.
   Är ju ffa den personen som bestämmer vad som ska tryckas. Det är väl ett klart medgivande och kan inte gömmas bakom att det skulle vara någon annans åsikt. Då kan man väl i så fall trycka allt även olagliga påståenden och bara påtala att det inte var jag som skrev det.
   Aftonbladets hela ledning är som vanligt hycklare och kommunister.
   Inget nytt.

   Radera
  15. Var Helin som chefade när de proryska artiklarna skrevs.

   Radera
  16. @crvx -- och den skillnaden är försumbar på AB...

   Radera
 9. Anders Lindberg.. dåren som skrev råttan i pizzan artikeln ang tiggarna och den organiserade brottsligheten.. killen är ju helt blåst från intelligens på grund av sin egen indoktrinering. Lögn, förtal och rent dravel i propagandasyfte. Vad har han med folk och försvar att göra?????? Absurt.. helt absurt. Kan inte någon putinist få komma också och prata om trams ?

  SvaraRadera
 10. Att se Anders Lindberg på FoF:s scen var ett av de tråkigaste inslagen av alla på de tre dagarna. Han tänker smalt och bara för egen del. Intressantast däremot var nog Gudrun Persson från FOI och hennes redogörelse över Rysslands krigsmakts(*) upptrappning. Mycket givande upplysning om vad som pågår.

  *För visst heter det krigsmakt när det gäller Ryssland? Att tala Rysslands försvarsmakt måste väl vara fel? Sverige har däremot en försvarsmakt rakt igenom. Sedan omfattar ju ett försvar förvisso även offensiv förmåga, men det är något annat. Det hette krigsmakt i Sverige ända fram till och med 1974. Vet faktiskt inte när vi politiskt bestämde oss för att inte mer anfalla/annektera ett annat land, utan enbart använda militären till försvar. När vi utredde om vi skulle ha kärnvapen själva förmodar jag att det enbart var för att ge igen respektive skrämma motståndare, inte för att ta över en annan stat.

  SvaraRadera
 11. OT.

  Det blir bara bättre och bättre. Nu om dömda brottslingar som efter avtjänat straff och som dessutom är dömda till utvisning. 190 personer i Sverige har inte kunnat utvisas och släpps då fria. Fria att fortsätta sin brottslighet!

  http://www.svtplay.se/video/11819870/rapport/rapport-10-jan-19-30?start=auto

  9,40 in.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju festligt att de inte kan utvisas till länder som vägrar ta emot dom. Överlämningen måste vara frivillig!

   Radera
  2. Ev bistånd till dessa länder borde dras in omedelbart eller omdirigeras till länder som kan ta emot dessa individer.

   Radera
  3. Vad är ens meningen med en utvisning?
   Är väl typ noll i odds på att vederbörande överlämnar sig frivilligt till moderlandet.

   Radera
  4. Plakatpolitik korsad med svensk välvilja, tycka-synd-om-förövaren och den gamla vanliga naiviteten.

   Radera
  5. Tydligen så delas det ut straffrabatt i samband med utvisningsbeslutet, som sen aldrig verkställs när vederbörande släpps ut efter avkortat straff.

   Sverige 2017, ett porträtt i olja.

   Radera
 12. Anders Lindberg lever på att irritera folk för att få uppmärksamhet. Vilken idiot satte honom i samma panel som MUST-chefen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 13. Misströsta ej, kommer en rysk Hacker för närma så ta dem i närstrid:

  https://www.youtube.com/watch?v=dmr2Ego8g-c

  SvaraRadera
 14. Hur kan någon ta Anders Lindberg på allvar?

  Han är ju inte direkt känd för sin balanserade och intellektuella tolkning av samtidens stora frågor.

  Att Oksanen bjuds in är naturligt, men Lindberg?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ordet "Infiltration" fick ett ansikte där..
   Hoppas de inte sa nåt viktigt med honom i närheten.

   Radera
 15. Det är ju bra att vi har underrättelsetjänst. Men jag tänker på en viktig sak. Eftersom vi inte har ett försvar, vad skall de göra när de upptäcker att ryssen är på väg att ilasta fordon och båtar. Ropa på hjälp ? Då får vi hoppas att någon hjälper oss. I bästa fall så ser de Sverige som ett övningsområde, eftersom vi inte är med i NATO men med i EU.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Möjligen har vi kvar 10 bataljoner och underrättelsetjänsten för att ge regering och riksdag handlingsfrihet att under god eskort med luftvärn snabbt ta sig till Norge ??

   Radera
 16. Trollen lär nog spricka av skratt när de ser bilden på de glada amatörerna.

  SvaraRadera
 17. Möjligen var Lindberg i den illustra samlingen på scenen som representant för Aftonbladet i syfte att förbättra tidningens anseende i sammanhanget, på diskret direkt order från Partisekreteraren(S).

  SvaraRadera
 18. Läsvärt
  http://www.dn.se/nyheter/sverige/ryssland-vill-lamsla-sverige-vid-en-kris/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läste henne
   Hon skrev att för folk utanför Ryssland kunde man tro att landet förlorat förståndet.
   Trodde det var en felskrivning.
   För den som bor utanför Sverige...
   Eller: för den som läser DN och bor i Sverige kan man inte tro att det är samma land.
   Som exempel.
   Kul med lite olika vinklingar
   Bara man alltid är misstänksam
   "Quid quid id est "etc.

   Radera
 19. Mycket läsvärt idag, verkar som media på allvar plockar upp bollen ang. rysk propaganda mot Sverige.

  http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/anna-lena-lauren-vi-far-inte-forlora-forstandet/
  "Man kan debattera desinformation och hybridkrig hur mycket man vill. Ett fungerande försvar är Sveriges bästa skydd, därför att Kreml inte tror på ord hur mycket man än manar på sina bandhundar. Kreml tror på handlingar."

  SvaraRadera
 20. Hackare(Ryska) påstår att de har ofördelaktig information om Trump som de inte spritt ännu.

  Skall bli kul att studera hur detta påverkar media i USA.
  Solidaritet med landets president?

  Fast vad händer om man häller vatten på en gås?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo,men eftersom kongressen kan åtala Trump om de vill och vicepresidenten är en "riktig" republican så är nog herr T's position inte så stark som man kan tro. Kongressen kommer nog därför att hållapå trump så länge de tror att det inte skadar deras återvalschanser. Demokraterna, ja de kommer nog ej att skydda Trump

   Radera
  2. Tyrannerna slår vanligen sönder de trappsteg som leder till tronen av rädsla för att andra också ska gå på dem.

   Radera
  3. Nu tycker Putin att det börjar likna häxjakt.
   Han avvisar uppgiften att han har material som kan vara besvärande för Trump.
   Rysk politik är smutsig-det vet man.
   Men att USAs politik skulle göra sig så öppen för påverkan från denna är nytt och spännande!

   Radera
  4. Åh men är det trolledaren Putin eller Trump som är häxan eller är det båda?

   För övrigt produceras mycket el från vindkraften just nu och Danmark exporterar el till både Norge & Sverige men störst export i norden har Sverige till Finland.

   Vänliga hälsningar

   Nanotec

   Radera
  5. Trump tackar media för att de höll inne med dessa falska nyheter nu.

   Radera
 21. Det omtalade dokumentet ang Trump
  https://www.documentcloud.org/documents/3259984-Trump-Intelligence-Allegations.html

  SvaraRadera
 22. http://www.zerohedge.com/news/2017-01-10/4chan-claims-have-fabricated-anti-trump-report-hoax

  SvaraRadera
 23. Folk och försvar har verksamhet året runt och inte bara en gång om året i Sälen. Här är ett hett tips.

  Imorgon släpper de en rapport som släpps vart tredje år i samband med ett seminarie och om rysk militär förmåga ur ett 10-årsperspektiv. Onsdag 25 jan i Stockholm, livesändning på webben kl 13. Kan vara intressant att följa.

  http://folkochforsvar.se/event/rysk-militaer-foermaga-i-ett-tioarsperspektiv-2016.htm

  SvaraRadera