Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2017-01-31 09:15

Påminnelse: Föreläser hos Liberty Silver i Göteborg nästa torsdag

Dags för en kort påminnelse om att jag föreläser hos Liberty Silver på Folkets Hus vid Järntorget i Göteborg nästa torsdag, klockan 18:00 - 22:00. Ni anmäler er här.

Priset är ett självkostnadspris på 99:- SEK inklusive förtäring i form av smörgås och tilltugg. Förra året i Stockholm fick man också en T-shirt, men det vet jag inte om det ingår i år.

Antalet platser är begränsade, först till kvarn gäller och biljetter säljs endast i förskott. Registrerade deltagare får också en rabattkod på att köpa en 100g guldtacka till förmånligt pris, vilket mer än väl betalar föreläsningsavgiften om man ändå skulle köpa en guldtacka.

Ni anmäler er alltså här. Liberty Silver är annonsör på bloggen sedan företagets verksamhet lanserade hösten 2008.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

6 kommentarer:

 1. Dagarna är räknade! En Asteroid kan innehåller 20 miljarder ton guld ~ värt 20000 ggr allt som produceras på jorden varje år.
  http://www.space.com/30213-asteroid-mining-planetary-resources-2025.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sökandet efter värdefulla asteroider har börjat. Ett antal miljardärer tävlar om att bli först kommersiellt. Tidiga vinnare blir som vid andra guldruscher den som säljer spadar och hackor. Finns en rad bolag för den som vill investera.

   Förmodligen är vatten första produkten för att få bränsle till robotarna. Sedan kommer ett antal metaller där billigt guld inte står först.

   Rekommenderar läsning av Guldmeteoren av Jules Verne. Han var vad jag vet först med att fundera kring vad som händer om en mycket stor mängd guld plötsligt dyker upp. Det som jag mest blev förbryllad av var en del tankar kring fysik som föreföll tidigare än Einstein och senare fysiker.

   Vänliga hälsningar

   Nanotec

   Radera
  2. Roligt att fantisera kring framtiden och oanade mängder nytt guld. Scifi-romanen A door into summer har en obetydlig passus där guldet år 2000 är i princip gratis, vilket möjliggör för huvudpersonen att för fickpengar köpa 8 kg guld, ta med sig tillbaka till 70-talet och starta ett framgångsrikt företag :)

   Radera
  3. Guldmeteoren visade tydligt hur aktieaffärer kan påverkas av möjligheten till kommunikation med omvärlden. Falsk information som den om en viss hamns två ryska fartyg per dag är ett aktuellt exempel.

   Vänliga hälsningar

   Nanotec

   Radera
 2. Göteborg nobbas med alla problem det innebär att vistas där.
  Jaja,det kommer säkert bloggas om göteborgserfarenheten som just denna dag ger.
  Freedom fest speech av Torgny Persson rekommenderas varmt,dryga 40 vältalade minuter.
  Youtube då,slipper besöka actionstaden/rö.....t gbg.

  SvaraRadera
 3. Länken,the missing link..
  https://youtu.be/_zJ0kyovNNM

  SvaraRadera