Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2017-01-03 16:57

Martin Jacobsson (I fablernas land) blir ny Slöseriombudsman

Martin Jacobsson, mer känd som satirtecknaren bakom I fablernas land, som tidigt lanserade här på bloggen 2015, tillträder som ny Slöseriombudsman åt Skattebetalarnas förening. Därmed tar han över brickan efter min tjänstgöring som SlösO under 2016.
Martin Jacobsson är liksom undertecknad hemmahörande i Västsverige, rent av från Skaraborg, och följer därmed legendariske tidigare SlösO Martin Borgs fotspår (och mindre legendariske undertecknande) som boende ute i de av regeringen i Stockholm beskattade provinserna. Kanske är det en fördel att ha ordentligt avstånd till köttgrytorna i huvudstaden för att kunna syna slöserierna?
Allt ljus på Martin Jacobsson, stående mellan tidigare slöseriombudsmannen Martin Borgs
och Jordbruksaktuellts Richard Axdorff.
Martin kommer lyfta Slöseriombudsmannen till nya nivåer och jag önskar honom all framgång i detta tyvärr alldeles för nödvändiga arbete med att exponera missbruket av skattepengar.

/Lars Wilderäng, Slöseriombudsman 2016
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

 1. Skulle nog säga att det största slöseriet med skattebetalarnas pengar sker på ganska lokal nivå. Bandyhallar, fotbollsarenor, badhus/äventyrsbad, travbanor utan trav etc.
  Även om staten slösar så är nog kommunerna bra mycket värre relativt storleken.

  SvaraRadera
 2. Intressant val av tröja Borgs har gjort. Han signalerar att han lever ett dubbelliv och fantiserar om att störta staten. Slöso är GRU's lakejer alltså?

  SvaraRadera
 3. Hej, tror att du syftar på min namne? Eller är en svart t-shirt bärare av ovanstående dolda budskap?

  Vänliga hälsningar, Martin Borgs

  SvaraRadera