Cornucopia?

Aktuellt

Lysa lanserar hållbart sparande - erbjudande om rabatt på förvaltningsavgift

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Lysa och ska betraktas som reklam. Robotrådgivaren Lysa lanserar nu ett etiskt hållbart spara...

2017-01-02 16:17

Läs Stjärnklart gratis hos Nextory

Detta inlägg är reklam.

Nextory erbjuder tillsammans med bloggen en månads gratis provabonnemang, där ni kan läsa Stjärnklart som E-bok utan kostnad. Ni kan även lyssna på min goda kollega Chris Bergs bok Gråzon, som nu finns som ljudbok.
Nextory har Stjärnklart och Midsommargryning som E-bok i sitt sortiment, så har ni inte läst dem än har ni nu möjligheten att läsa dem gratis.

Mina ljudböcker finns dock inte, och inte heller övriga E-böcker.

Vill du testa Nextory gratis i en månad använd denna länk för att erhålla kampanjkoden. Normal provperiod är fjorton dagar.

Ingen form av ersättning har getts för detta inlägg, så tekniskt sett är det väl inte att betrakta som reklam utan en ren läsarservice. Däremot får jag förstås en liten slant om man läser Stjärnklart eller Midsommargryning.

Jag vill också passa på att tipsa om min gode författarkollega Chris Bergs debutroman Gråzon, som nu finns som ljudbok hos Nextory eller för den delen som ljudbok hos Storytel alternativt köpeljudbok hos Adlibris. Chris har faktagranskat mina senaste böcker och kan sina saker inom sina specialiteter, nämligen medicin och de svenska specialförbanden. Själv hoppas jag att han snart har skrivit klart på sin nästa bok, som jag har läst inledningen av.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar