Cornucopia?

Aktuellt

Swedbankkund - vilken bank ska du byta till?

Detta inlägg är att betrakta som reklam. Tillsammans med Compricer kan bloggen nu presentera jämförelser mellan alla bankers bolåneräntor ...

2017-01-02 16:17

Läs Stjärnklart gratis hos Nextory

Detta inlägg är reklam.

Nextory erbjuder tillsammans med bloggen en månads gratis provabonnemang, där ni kan läsa Stjärnklart som E-bok utan kostnad. Ni kan även lyssna på min goda kollega Chris Bergs bok Gråzon, som nu finns som ljudbok.
Nextory har Stjärnklart och Midsommargryning som E-bok i sitt sortiment, så har ni inte läst dem än har ni nu möjligheten att läsa dem gratis.

Mina ljudböcker finns dock inte, och inte heller övriga E-böcker.

Vill du testa Nextory gratis i en månad använd denna länk för att erhålla kampanjkoden. Normal provperiod är fjorton dagar.

Ingen form av ersättning har getts för detta inlägg, så tekniskt sett är det väl inte att betrakta som reklam utan en ren läsarservice. Däremot får jag förstås en liten slant om man läser Stjärnklart eller Midsommargryning.

Jag vill också passa på att tipsa om min gode författarkollega Chris Bergs debutroman Gråzon, som nu finns som ljudbok hos Nextory eller för den delen som ljudbok hos Storytel alternativt köpeljudbok hos Adlibris. Chris har faktagranskat mina senaste böcker och kan sina saker inom sina specialiteter, nämligen medicin och de svenska specialförbanden. Själv hoppas jag att han snart har skrivit klart på sin nästa bok, som jag har läst inledningen av.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar