Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2017-01-04 14:15

Intervju hos P4 Radio Gotland om Höstsol

P4 Radio Gotland fick nys om att jag skriver på en ny militär- och säkerhetspolitiskt thriller i form av Höstsol och att Gotland finns med i den boken. Sagt och gjort klev jag upp 06:30 i morsen för att vakna upp lite till en liveintervju i radion klockan 06:45 i morse. Återfinnes nedan.
Ska villigt erkännas att jag var lite trött, eftersom jag suttit och skrivit på just Höstsol till klockan ett på natten. Jag låter nog lite trött. Men vad gör man inte för två minuter i radion? Ni kan lyssna på spelaren nedan, eller på följande länk (lyssna från delad tidpunkt) där man börjar 35:30 in i programmet.

Nu finns det rätt många vändningar och förvecklingar i Höstsol, så jag kunde inte riktigt svara fullt ut på alla frågor, men har förhoppningsvis inte röjt för mycket av handlingen.

Framöver ska jag få tummen ur och skicka instruktioner till förlaget kring omslaget, som kan ge lite mer ledtrådar om handlingen och så behöver vi slipa lite på baksidestexten utan att röja handlingen, vilket inte är det enklaste.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

8 kommentarer:

 1. Ja jag kommer köpa Höstsol. Fast du var lite sömnig. Och kan inte begära att du i din omvärldsbevakning ska klara mycket mer än Putins hotfulla beteenden. Men imorgon presenteras en del spännande nya prylar och omkring 3 800 utställare och mer än 165 000 besökare väntas till The Consumer Electronics Show (CES) de kommande dagarna. Kanske något som passar i boken eller för annat bruk.

  Än lite insnöad men går nu ut för att avhjälpa det sista.

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera
 2. Musik från Gotland utan att spela "Gotländsk sommarnatt"?
  Eller : "Den blomstertid nu kommer"
  Ej heller den där fosterfördrivningsvisan.
  Glömt namnet.
  Ledsen du mobbar mig med flickans namn.
  Det minns jag, lustigt nog.
  Men än finns tid till bättring.
  Bara tre bokstäver behöver ändras.
  Ja, och åldern...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att "uti vår hage" skulle handla om fosterfördrivning är en faktoid. Hjärtansfröjd är t.ex ett annat ord för citronmeliss. Liljor och akvileja är väl de enda giftiga arterna i visan, resten används allmänt i matlagning.

   Radera
  2. Hoppas det!
   Känner i alla fall ingen som har försökt...

   Radera
 3. Det där var väl helt okej tycker jag. Du är lite mer van vid intervjusituationer nu än för några år sedan. Förr lät du lite mer korrekt/spänd i dina svar, idag mer avslappnad.

  SvaraRadera
 4. Är det bara jag som missat att Tanja Bergkvist är tillbaka?
  Glädjen Eder!

  SvaraRadera
 5. Wow. Den låter riktigt bra. Helt min typ av bok.

  SvaraRadera
 6. Ser framemot denna bok! Först tyckte jag det lät omöjligt med release i september när den inte ens är färdigskriven ännu! Det måste väl till kontrolläsning och redigering efteråt också, så deadline kan inte vara långt borta nu? Men å andra sidan är det så i alla yrken, att man har en deadline att förhålla sig till, vilket förstås även gäller för författare. Jag märker själv att ju närmare deadline man är i ett projekt, desto mer effektivt arbetar man. :)

  SvaraRadera