Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2016-12-23 17:18

Vilka dagar jobbar du i jul?

Så här på dan före dans uppesittarkväll så tar ni er ändå tiden att gå in på bloggen. Mitt hjärta blir alldeles varmt. Tack. Medan ni är här kan ni passa på att svara på vilka dagar ni jobbar över jul och nyår, så jag får koll på när bloggtrafiken återställs.

Själv har jag cirka femtio kapitel Höstsol att skriva till nyår och kommer naturligtvis jobba alla dagar.

Svara gärna på enkäten nedan, så ser jag när bloggtrafiken blir normal igen. De flesta av er läser trots allt från jobbet.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

17 kommentarer:

 1. Ett smart inlägg från Cornucopia är bättre än ett paket från Tomten..

  SvaraRadera
 2. Appropå jul och Putins presskonderens; Sa han nåt om de här ryktena att Farbror Frost börjat flyga omkring med transpondern frånslagen?

  GOD JUL allihopa (inkl tokskallarna och Putintrollen)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Farbror Frost kommer först på julafton, dvs den 31:a december.

   Radera
  2. Jo, men han måste väl öva julklappsbomb...jag menar julklappsfällning dagarna innan?

   Radera
 3. Tog bort din blogg från bokmärkena efter den löjliga rubriken om förbud att skriva om egna aktier. Men nu sitter jag här på dass och kryssar i en enkät medans släkten stojar där ute på andra sidan dörren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var inte bitter. Kram och god jul på dig!

   Radera
  2. En mötesplats för annorlunda, alltså inte dass utan bloggen. Vanligt folk umgås ju, hur svårt kan det va?

   Radera
  3. Kram på dig också Wilderäng! Din blogg är i alla fall alltid engagerande och jag tycker att dina böcker är fenomenala. Fast jag har inte läst den senaste, väntar på pocketversionen.

   Radera
 4. Jag klickade inte i en enda, och det är samma visa varje år utan att behöva ta ut någon semester. Jobbar heltid dessutom. Vad kan man tänkas arbeta med då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Statligt anställd i gröna kläder?

   Radera
  2. Bonde, givetvis!
   Den vita piskan viner!
   Hej, kollega.

   Radera
 5. En riktig arbetsgivarjul i år, så det fick bli åtta veckors semester i år. Men det jämnar ut sig i längden, för den som spar han har.

  SvaraRadera
 6. Jul och nyår är för landkrabbor...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Korrekt!
   Men som pensionerad Sjöingenjör så jobbar jag likafullt inte ett endaste dugg!
   Dock den mest minnesvärda julen var -71 ombord i M/S Luossa på spannmålsresa Mexico Gulf till Svarta Havet där det glaserade grishuvudet användes som fotboll i en match mellan däck och maskin i manskapsmässen.

   Radera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera