Cornucopia?

Aktuellt

Swedbankkund - vilken bank ska du byta till?

Detta inlägg är att betrakta som reklam. Tillsammans med Compricer kan bloggen nu presentera jämförelser mellan alla bankers bolåneräntor ...

2016-12-01 11:24

Stjärndamm nominerad till Stora Ljudbokspriset - så här röstar du

Sista romanen i Stjärnklarttrilogin, Stjärndamm, har nominerats till Stora Ljudbokspriset i kategorin Bästa skönlitteratur. För att boken ska gå till juryfinalen är det upp till dig som lyssnare att rösta på boken och det gör du här.
Stora Ljudbokspriset är en prisutdelning och gala som sedan 2014 arrangeras av ljudboksströmningstjänsten Storytel, som är dominant på den svenska marknaden.

Kategorier är skönlitteratur, spänning, ungdom, barn, hederspris och Storytelpriset, där nu Stjärndamm är nominerad för publikomröstning i kategorin skönlitteratur.

Nomineringarna sker genom att de av Storytels högst av lyssnarna betygsrankade bland de mest lyssnade böckerna i de olika kategorierna plockas fram. Förlagen erbjuds att anmäla dessa titlar för omröstning. Därefter kan allmänheten rösta på de olika böckerna. De fem mest röstade hamnar sedan i en juryfinal, där fyra proffs från bokbranschen lyssnar igenom böckerna och utser en vinnare.


I övrigt så håller Stjärnklart på att översättas till polska, och kommer åtminstone på Storytel i Polen.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

7 kommentarer:

 1. Går det verkligen att rösta fler ggr på samma bok?
  Kan inte stämma 2016.
  :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet ej. Gör man det kanske ens röster ogiltligförklaras? Ett smart sätt att komma åt fusk.

   Radera
 2. Jag trodde nog att Stjärndamm hörde hemma i "Spänning" snarare än i "Skönlitteratur". Har du sänkt tempot i böckerna?

  SvaraRadera
 3. Klart man ger sin röst till Stjärndamm :)

  SvaraRadera
 4. Gärna
  Men om jag nu inte har läst/hört verket i fråga
  Är inte det lite taskigt mot både verket i sig och de andra nominerade?
  Frågar för mig själv...

  SvaraRadera
 5. Jadu cornu, detta är du duktig på - begåvad. Jag har rekommenderat dina böcker till folk intresserade av genren - utan att jag läst en enda bok själv; en total övertygelse baserad dels på dina ämnesrelaterade inlägg här, dels på övertygelsen av dem som faktiskt läst böckerna och kan kommentera det litterära.

  Släpp sargen vad gäller bitcoin och att du är en dum Apple-konsument. ;)

  SvaraRadera