Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2016-12-11 20:14

Foton från medias skyttegravar framför Trump Tower

I New York häckar media dygnet runt framför Trump Tower, för att ha som bakgrund om den tillträdande presidenten råkat använda Twitter eller gjort något annat som behöver kommenteras. Nedan följer lite foton från hur det kan se ut.
Åtminstone CNBC, Fox News, CNN och CSPAN har slagit läger dygnet runt framför Trump Tower i New York. Här står TV-kanalernas fotsoldater redo i skyttegravarna bak om särskilda kravallstaket, så de när som helst på dygnet kan ta emot ett välsminkat talking head som kan kommentera den tillträdande presidentens senaste tweet eller telefonsamtal.

Vid fototillfället hade Trump pratat med Taiwans premiärminister i telefon och både Fox News och CNN fann det nödvändigt att skicka ner ett ansikte till de annars rätt frusna kameramännen, som annars mest svarar på alla turisters frågor. Eller helst inte.
Fotsoldaternas meddelande till turisterna.

Framför Trump Tower är det mer packat med turister än ens på Times Square.


Fotsoldaterna står redo och passar den ständigt utplacerade utrustningen. Kanske i hopp om att Trump ska visa sig, men mer sannolikt för att inget ska bli stulet.

CNN:s talking head läser in sig på sin uppgift.

... and action. Utseendet kallas tydligen foundation, vilket tillämpats väldigt liberalt.
Fox News fotsoldater var väldigt pigga på att påtala att Sky News är samma som Fox News i Europa, när de fick höra att man var från Sverige, som ju ligger i Europa.

Fox News talking head läser in sig via mobiltelefon.

Även assistenten använder mobiltelefon.
Dock verkar det som Trump och familj använder 56:e Gatan istället för 5:e Avenyn för in- och utpassering till Trump Tower. Fast där är hela kvarterat avspärrat. Runt hörnet på Madison Avenue finns inpasseringskontrollen för fordon som ska till sidoingången på residenset.
Kan blivit dålig stämning när någon körde ner en trafikkon.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. De verkar ju anammat svensk strategi för att förhindra brott. Man skriver ju bara "don't steal this Sign" så slipper man att någon stjäl den...

    SvaraRadera