Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2016-12-07 18:48

Föreläsning i Göteborg med Liberty Silver 9:e februari

Jag håller en föreläsning på Liberty Silvers event i Göteborg den 9:e februari. Titeln är Ädelmetallerna och din personliga krisberedskap och platsen är Folkets Hus vid Järntorget klockan 18:30 - 21:30.

Ädelmetallförsäljaren Liberty Silver är sedan både bloggens och företagets start en trogen annonsör här på Cornucopia?

Eventuellt är föreläsningen belagd med ett blygsamt självkostnadspris, men då ingår smörgås och förra året i Stockholm även en T-shirt. Den gången var självkostnadspriset 79:- SEK. Exakt hur det ser ut i år och var man anmäler sig återkommer jag med.

Totalt är det tre föreläsningar under kvällen, där jag håller den sista.

Vi ses där!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar