Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2016-12-13 07:50

Boksigneringar i veckan - Stockholm, Malmö och Center Syd

En kort blänkare för att påminna om att jag signerar böcker i Stockholm och Öresundsregionen i veckan. Ni hittar mig i enlighet med kalendern hos Adlibris Marknad på Regeringsgatan på torsdag kväll och hos Akademibokhandeln Hansa respektive Center Syd i Öresundsregionen på lördag. Detaljer nedan.

Perfekta tillfällen att ordna julklappar i veckan alltså, eller bara komma förbi och säga hej eller tjata lite.

Detaljer enligt nedan.

Stockholm, Adlibris Markets torsdagen 15:e november 17:00 - 18:00
Boksignering
Boksignering på Adlibris Markets-butik på Regeringsgatan i Stockholm.

Malmö, Akademibokhandeln Hansa lördagen den 17:e december 12:00 - 13:00
Boksignering
Boksignering hos Akademibokhandeln i Hansa, Malmö.

Löddeköpinge, Akademibokhandeln Center Syd lördagen den 17:e december 14:00 - 15:00
Boksignering
Boksignering hos Akademibokhandeln i Center Syd.

Till våren hittar ni mig än så länge på publika föreläsningar hos Liberty Silver i Göteborg och författarföreläsningar i Landvetter och Bollebygd. Därtill stängda föreläsningar åt Länsstyrelsen i Halland och Business Arena Malmö.

Då jag satt uppe och redigerade första delen av Höstsol fram till klockan 01:30 i natt är jag lite seg för stunden, så det blir inte mycket roligare än så här just nu.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar: