Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2016-12-15 15:00

Boksignering i Stockholm ikväll klockan 17 - 18

En kort påminnelse om att jag signerar böcker på Adlibris Marknad på Regeringsgatan 55 i Stockholm mellan klockan 17 och 18 ikväll. Passa på att handla julklapparna där och då. Vi ses!

Därefter drar jag på Kentkonsert.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. Missar nog boksignering. Nöjer mig med nöjet att sett fint besök i mina Sofo kvarter idag! Besökare smet iväg från Sofo över Ringvägen för sådär halvtimme sedan. Tänkte bara verifiera att jag finns på riktigt då jag vill minnas att min autencitet ifrågasatts på bloggen någon gång. Minns inte om det var bloggägaren själv eller annan som ifrågasatt mig men hursomhelst är jag for real.

    SvaraRadera