Cornucopia?

Aktuellt

Swedbankkund - vilken bank ska du byta till?

Detta inlägg är att betrakta som reklam. Tillsammans med Compricer kan bloggen nu presentera jämförelser mellan alla bankers bolåneräntor ...

2016-11-15 10:37

Sökfunktionen fixad på bloggen

Tydligen har inte sökfunktionen fungerat alls på bloggen. Detta är nu åtgärdat. Om något inte fungerar är det en bra idé att påtala detta så det kan åtgärdas. Fast nu är det inte 90-talet längre, utan numera felanmäler man generellt inte, utan det är någon annans problem.

Sökningen stöder bara själva textinnehållet i blogginläggen. För att även söka bland kommentarer kan man gå till Google och skriva "site:cornubot.se" och vad man nu vill söka efter.

Ha en fortsatt trevlig dag!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

5 kommentarer:

 1. Wuut.. Finns det sökfunktion. Fan här har jag i åratal tyckt att det är för bedrövligt att man aldrig hittar tillbaka till sina (och andras) intressanta kommentarer för att se upplösningen.

  Ja, nu behöver jag ju inte mumla för mig själv "fan den där Lars skriver för många inlägg, hittar ju inget.." haha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Näääj.. söker ju inte i kommentarerna..

   Radera
  2. Vill du söka på kommentarerna tvingas du googla på normalt sätt. Eller googla ännu hellre "advanced search" så hittar du överst Google Advanced Search, som annars är klart svårt att hitta nuförtiden!

   Radera
 2. Tackar!

  Ha en fortsatt trevlig dag du med Lars!

  SvaraRadera
 3. Äntligen! Fast... den söker fortfarande inte på rubriker?

  SvaraRadera